Ertem “Hizmet için yola çıktık”

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi dün 15.00-16.00 saatleri arasında Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi, Kızılay Çerkezköy Şubesi ve Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Çerkez

GÜNDEM 25.12.2013 19:55:00 0
 Ertem “Hizmet için yola çıktık”
İLK ZİYARET THK VE KIZILAY’A
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretlere THK Çerkezköy Şubesi ve Kızılay Çerkezköy Şubesi ile başladı. Partililer burada THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut tarafından karşılandı.Mustafa Zümbül  Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in THK ve Kızılay’ı aynı çatı altında birleştirdiğini belirterek kendisine teşekkür ederken, Ertan Aşut ise derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kan bağışı konusunda Tekirdağ’da en duyarlı ilçenin Çerkezköy olduğunu belirten Aşut, kan bağışında bulunanların başka insanların hayatlarını kurtarabileceğinin altını çizdi.
 
 
KIZILAY VE THK, ÜLKENİN GÖZDE KURUMLARIDIR
 
Çerkezköy Belediyesi’nin kurum için yer tahsis ettiğini sözlerine ekleyen THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, yeni
yerin temelinin en kısa sürede atılmasını temenni etti. Kızılay ve Türk Hava Kurumu’nun yurt içi ve yurtdışında yaptıkları çalışmalarla Türk Milleti’nin göğsünü kabarttığını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Kızılay ve THK, ülkenin gözde kurumlarıdır. Sivil toplum kuruluşlarında görev yapmak zordur. Ama siz görevlerinizi başarıyla yapıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi. Demirbağ, Türkiye büyüdükçe kurumların daha iyi hizmet verdiğini ifade etti.
 
ADAY KİM OLURSA OLSUN
 
THK ve Kızılay ile bugüne kadar aynı çatı altında hizmet verdiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, her iki kurumun da en iyi şekilde temsil edildiğini ifade etti. Kızılay’ın hayır işi yapan bir kurum olduğunu kaydeden Ertem, “THK da kendi uçağını üretmek için çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Çerkezköylülerin kan bağışına olan duyarlılığı nedeniyle oldukça mutlu olduğunu söyleyen Başkan Ertem, daha iyi hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Bayrağı aldığımız yerden daha ileri götüreceğiz. Aday adaylarından biri ile yola devam edeceğiz. Aday kim olursa olsun hizmet etme gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.
 
BİNAMIZIN GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI
 
AK Parti heyeti daha sonra Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda Çerkezköy Kent Konseyi yönetimi ile bir araya geldi. Yeni yapılan Kent Konseyi Binası hakkında partilileri bilgilendiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, “Binamızın geçici kabulü yapıldı” dedi. Ziyaretlere Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın yanı sıra AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ile partililer de katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ