Yüceer, “Güvenleri boşa çıkarmayacağız”

CHP Muratlı İlçe Teşkilatı düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hedeflerinin önce yerelde sonra genelde iktidar olmak olduğunu söyledi.

GÜNDEM 25.12.2013 18:07:00 0
 Yüceer, “Güvenleri boşa çıkarmayacağız”
SORUMLULUKLARIMIZ VAR
 
Yemeğe CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. CHP’nin sorumlulukları olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Candan Yüceer, “Başta 'Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi' diyen Ulu Önderimize karşı sorumluluğumuz var. Geçmişten bugüne geleceğimize ve çocuklarımıza karşı sorumluluğumuz var. Çocuklarımıza huzurlu, sosyal, refah ve adaletli, çağdaş bir Türkiye bırakma sorumluluğumuz var. Bize oy veren milletimize karşı sorumluluklarımız var. Tekirdağ'ımız ve Trakya'mız bu sorumlulukların bilincindedir. Bize bu mücadelede yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.
 
SANDIK BİZİ BİRLEŞTİRDİ
 
Partilerinin ne kadar demokratik olduğunu yaptıkları ön seçimlerle gösterdiklerini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ise "En demokratik yolla belediye başkan adayımızı seçtik. Sandıktan CHP'nin kardeşliği çıktı. Sandık bizi birleştirdi. Bu bir hizmet yarışı, görev yarışıdır. Partimizde demokrasinin günden güne çoğaldığını görüyoruz. Nebi Tepe Muratlı'nın geçmiş, bugün ve yarın da Belediye Başkanıdır. 30 Mart günü 6 ok bayrağını tekrar Muratlı Belediyesi'ne çekeceğiz. Bugün birleşme günüdür. Salondaki herkesin yarın ilçe binasına giderek partiye üye olmasını istiyorum" dedi. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise aday adaylarınn da yemeğe katılmasının kendisini onurlandırdığını belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
BİZ ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ
 
CHP’nin, halkı ile her daim iç içe adım adıma birlikte yürüdüğünü söyleyen CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, “7'den 70'e partinin her kademesinde görev alan kişilerin hizmet aşkı ile birbirlerine gönülden bağlı olduğu bir partiyiz. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için her zaman ve her koşulda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda ve gösterdiği hedeflere ulaşabilmek için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" dedi. Yemekte 10. Yıl Marşı'nın okunmasının ardından Bade Su, 'Atatürk Ölmedi' adlı şiiri okudu. Ardından Ali Başkurt, Cemal Marangoz ve Mustafa Ozan saz dinletisi gerçekleştirdi. Öte yandan CHP Muratlı İlçe Başkanı Gençtürk, düzenledikleri yemeğe olan katılımdan dolayı bir hayli memnun kaldıklarını ifade etti.
 
Haber / Gökhan YILMAZ