Yaşar Kuş “Yaşım, hizmete engel değil”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dün saat 11.00’da Marmara Haber Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 25.12.2013 16:03:00 0
 Yaşar Kuş “Yaşım, hizmete engel değil”
15 YILDIR BAŞKANLIK YAPIYORUM
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda 1999’dan beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığını anımsatan Yaşar Kuş, görve yeniden talip olduğunu söyledi. 2014 Ocak ayında yapılması planlanan seçim öncesi değerlendirmelerde bulunan Yaşar Kuş, “1999’dan beri Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na başkanlık ediyorum. 15 yıllık başkanlık görevim süresince bütün zorluklara rağmen elimden geldiği kadar şoför esnafına ve Çerkezköy’e hizmet etmeye çalıştım. Yaşım, tecrübem, hizmet etmeye engel değildir” ifadelerini kullandı. 
 
ADAY OLMAK EN DOÐAL HAKLARI
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden talip olduğunu söyleyen Yaşar Kuş, “Dün olduğu gibi bugün de çoğulcu, katılımcı bir yönetim oluşturarak seçimlere hazırlanacağız. Aday olan diğer 2 arkadaşımız da odamızın üyesidir. Bu yarışta yer almaları en doğal haklarıdır. Kendilerine başarılar diliyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kararı üyeler verecek. Üyelerin takdiri ile başkan belirlenecek” dedi. Şoför esnafının cefakar olduğu kadar vefakar da olduğunu ifade eden Yaşar Kuş, “Kendilerine en iyi hizmeti verecek olan başkanı seçeceklerinden şüphem yok. Ben başkan olsam da olmasam da şoför esnafı olarak şoförlerin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen biri olarak bilgi, birikim ve tecrübemle arkadaşlarıma her durumda yardımcı olmaya devam edeceğim” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ