Sağlık personeli Aydın kardeşleri ziyaret etti

Tekirdağ Valiiği İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, tedavisini yaptıkları epidermolizis bülloza hastası Umut ve Davut Aydın kardeşleri evlerinde ziyaret etti.

GÜNDEM 25.12.2013 15:40:00 0
 Sağlık personeli Aydın kardeşleri ziyaret etti
2 ADET HAVALI YATAK GÖTÜRÜLDÜ
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut’un görevlendirmesi ile İl Sağlık Müdürlüğü personelleri Umut Aydın ve Davut Aydın kardeşlerin evini ziyaret etti. Yapılan bu ev ziyaretinde aileye 2 adet havalı yatak götürüldüğünü ifade eden İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ayrıca pansuman alanının örtüleri düşmesin diye uygun numarada file alındığını kaydetti. Havalı yatakların kullanım amacı ve kullanımı hakkında aileyi bilgilendiren sağlık müdürlüğü personeli, havalı yataklardan birinin gösterim amacıyla kurulumunu yaptı.
 
 TEDAVİSİ PLANLANDI
 
Umut Aydın’ın el parmaklarında saptanan hareket kısıtlılığı ile ilgili kamu ve üniversite hastanesinde görevli hekimler koordinasyonunda tedavisi planlandığını söyleyen yetkililer, “Umut Aydın’ın okul durumu ile ilgili olarak Rehberlik Araştırma Merkezi ile yapılan görüşmede sağlık raporu ve ailenin Rehberlik Araştırma Merkezi’ne dilekçe ile müracaatı neticesinde eğitimin evde sağlanabileceği öğrenildi. Umut Aydın’ın annesi de konu hakkında bilgilendirildi” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ