Logar taşkınları isyan ettirdi

Çerkezköy’de Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş, evinin bahçesinde bulunan logarın neredeyse haftada 2-3 kez taştığını belirterek, belediye yetkililerin konuyla ilgili kalÄ?

GÜNDEM 23.12.2013 12:39:00 0
 Logar taşkınları isyan ettirdi
LOGAR TAŞTI
 
Çerkezköy’de Fatih Mahallesi Turgut Sokak’taki bir evin bahçesinde bulunan logar, önceki akşam saat 17.00 sıralarında taştı. Durumu fark eden bina sakinlerinden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş Çerkezköy Belediyesi yetkililerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanan logarı açtı.
 
 
HEMEN HERGÜN TAŞIYOR
 
Evlerinin bahçesinde bulunan logarın yaklaşık bir yıldır sık sık taştığını ifade eden bina sakinlerinden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş, “Kimi zaman haftada 2-3 kez, kimi zaman ise hemen hergün bahçemizde bulunan logar taşıyor. Evimizin bahçesi adeta göle dönüyor. Logardan taşan sular evimizin bodrum katına gitmesin diye yemyeşil olan bahçemmizi tamamen betonla kaplamak zorunda kaldık” dedi.
 
KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ
 
Çerkezköy Belediyesi’nin logar her taştığında müdahale ettiğini ve pis suyu vidanjörle çektiğini sözlerine ekleyen Narlıoğlu, “Bölgenin tüm kanalizasyon hattı buradan geçiyor. En ufak bir tıkanmada evimizin bahçesindeki logar taşıyor. Biz artık belediyemizden kalıcı bir çözüm üretmesini istiyoruz” dedi. Kendisinin esnaf olduğunu belirten Narlıoğlu, “Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları yönetimi dükkanıma geldi. Belediyenin çalışmalarından memnun olup olmadığımı sordu. Bende kendilerine yaşadığım bu sorunları anlatarak, nasıl memnun olmamı beklediklerini sordum” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ