Kapaklı yeni yıla hazırlanıyor

Türkiye’nin en genç ilçelerinden biri olan Kapaklı’da yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı hazırlıkları çerçevesinde ilçe adeta bir gelin gibi süsleniyor.

GÜNDEM 22.12.2013 18:42:00 0
 Kapaklı yeni yıla hazırlanıyor
IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
 
Kapaklı Belediyesi, yeni yıl hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçenin ana caddelerinde ışıklandırma çalışmaları başlatıldı. Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa hareket ettiği çalışmalar kapsamında ekipleri Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarının ilçedeki mevcut aydınlatma direklerinde ve ilçenin muhtelif noktalarında devam edeceğini ifade etti.
 
GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “2013 yılı hizmetlerimizde önemli mesafeler aldığımız bir yıl oldu. Yine her vesile ile halkımızla gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir, daha güzel bir Kapaklı bırakmak için sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Mandalı, “Vaatlerimizi bir bir yerine getirirken, taahhüt ettiklerimizden çok daha fazlasını görev süremiz boyunca inşallah tamamlamış olacağız. Sizler her şeyin en iyisine, en yenisine ve en güzeline layıksınız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ