TREDAŞ uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Tekirdağ ve Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları şimdiden uyardı.

GÜNDEM 20.12.2013 20:07:00 0
 TREDAŞ uyardı
ÇERKEZKÖY YOLU ÜZERİNDEKİ FABRİKALARDA 4 SAAT SÜRE İLE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK
 
TREDAŞ Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın 13.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy yolu üzerindeki fabrikalarda 4 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacağını belirten yetkililer, “23 Aralık Pazartesi günü 01.00-03.00 saatleri arasındaKemalettin Mahallesi’nin tamamı, Muhittin Mahallesi, Çetin Emeç Bulvarı, Yaprak Sokak, Fikir Sokak, Bağlariçi 1. Sokak, Bağlariçi 2. Sokak,  Cumhuriyet Meydanı, Heykel Meydanı ve civarında 2 saat süre ile elektrikler kesilecek. 24 Aralık Salı günü 01.00-03.00 saatleri arasında daNusretiye Mahallesi’nin tamamı, Su deposu, Bahçelievler ve civarında 2 saat süre ile elektrik kesilecek. 25 Aralık Çarşamba günü 01.00-03.00 saatleri arasında iseSağlık Mahallesi’nin tamamı, otogar, Kumyol Caddesi Borsa Meydanı’nda 2 saat süre ile elektrik olmayacak. 26 Aralık Perşembe günü ise 01.00-03.00 saatleri arasında Emlak Konutları bölgesinin tamamında 2 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacaktır” açıklamalarında bulundu.
 
MARMARA EREÐLİSİ’NDE DE ELEKTRİKLER KESİLECEK
 
TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak müteahhit çalışması nedeniyle 23 Aralık Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında Marmara Ereğlisi’ne bağlı Yeni Çiftlik İlyasın Tepe Mevkii, Köy altı ilkögretım okulu civarı, Doktorlar Sitesi, Şavşatlılar Sitesi, Hayrabolular Sitesi, At çiftliği, Köroğlu Petrol ve Tül Fabrikasında 9 saat süre ile elektriklerin kesileceğini belirten yetkililer, Aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında 7 saat süre ile “Hoşköy Beldesi-Güzelköy-Gaziköy-Çınarlı-Kirazlı-Mursallı-Yayaköy-Yörgüç Köyleri ve TR-15 Mürefte Sahil Sitesi-Sadunoğlu Sitesi-Yeşilbağkent Sitesi-Moroğlu Sitesi-Serin Vadi Sitesi’nde elektrik kesintisi yapılacak” ifadelerini kullandı.
 
ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARIN DEVREDEN ÇIKARTILMASI GEREK
 
TREDAŞ yetkilileri ayrıca, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceğini kaydeden yetkililer, “Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerekiyor” dedi. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.
 
Haber / Emine LALE