AK Parti Kapaklı’dan hayır çarşısı

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen ‘AK Hayır Çarşısı’nın açılışı dün saat 11.00’da geniş bir katılımla yapıld?

GÜNDEM 20.12.2013 18:51:00 0
 AK Parti Kapaklı’dan hayır çarşısı
İLK DURAĞIMIZ KAPAKLI OLDU
 
AK Parti Kapaklı Sosyal İşler Başkanlığı’nın hayata geçirdiği projenin herkese hayırlı olmasını temenni eden AK Parti Kapaklı Sosyal İşler Başkanı Melek Sarıtaş Yeşil, “Çarşımıza destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Projenin İl Başkanlığı tarafından ilk olarak Altınova Mahallesi’nde başlatıldığını belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Muharrem Akyüz ise “Daha sonra bir benzerini merkezde yaptık. İl Başkanlığı’nın talimatı doğrultusunda bütün ilçelerde açılmasını amaçladık. Bu çerçevede ilk durağımız Kapaklı oldu. Bu nedenle hayır çarşısını vatandaşların hizmetine kazandıran İlçe Başkanı Ali Osman Orhan’ı ve Sosyal İşler Başkanı Melek Sarıtaş Yeşil’i tebrik ediyorum” dedi.
 
 
BİN 800 İNSANIMIZA ULAŞTIK
 
Projenin Cuma gününden önce hayata geçirilmesinin çok önemli olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “AK Parti olarak hayır çarşısı açılışlarının bugün üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Zor durumda olan ailelerimize, onların çocuklarına ve kendilerini giydiremeyecek olan fakir fukara insanımıza ulaşmak için bu hayırlı işe girişmiş bulunuyoruz. Bu işin planlayıcılarına çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ’da açtığımız ilk çarşı ile bin 800 insanımıza ulaştık. Bu gerçekten de iyi bir rakam. Kurban Bayramı öncesi bin 800 insanı sevindirmek çok önemli bir olaydı” diye konuştu. AK Parti programında sosyal devlet anlayışının ön plana çıktığını söyleyen Kambur, “Partimiz kurulduğundan beri hep sosyal konularda öncü oldu. Engelli olan kardeşlerimize de ciddi manada katkılar sundu” ifadelerini kullandı.
 
 
3 AY AÇIK KALACAK
 
Hayır Çarşısı’nın kurdelesi AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur tarafından kesildi. AK Parti’nin en önemli davalarından birinin de milletin derdiyle dertlenmek olduğunu söyleyen AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yel, “Sizlerin derdi bizim derdimizdir. Yeni ilçemiz Kapaklımıza bu hayır çarşısının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler komşusu açken tok yatanlardan değiliz. Bu inancımız gereği bizler bizde var olanı sizlerle paylaşıyoruz. Bu paylaşma duygusunun toplumun tüm katmanlarına yayılmasını istiyoruz” dedi. Daha sonra davetliler hayır çarşısını gezerek ürünleri inceledi. Hayır Çarşısı’nda A’dan Z’ye tüm ürünlerin bulunduğunu kaydeden Melek Sarıtaş Yeşil, “Vatandaşlarımızın adreslerini, TC numaralarını alarak kayıt yapıyoruz. Ardından ise ihtiyacı olan vatandaşlarımız üç defaya mahsus gelip buradan kimlik bilgileri ile alışveriş yapabiliyor. Hayır Çarşımız üç ay boyunca açık kalacak. İhtiyacı olan vatandaşlarımız için kıyafetten, ayakkabıya, iç çamaşırından çantasına kadar her şey mevcut” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
 
Gerçekleşen programa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Tekirdağ Sosyal İşler Başkanı Muharrem Akyüz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayları, Belediye meclis üyeleri, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyelesi aday adayları, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ