Hayatı belgesele dönüştürüldü

Hayrabolu’da 8 yıl önce üniversite eğitimi için gittiği Tayvan'da yıldızı parlayan ve şovları ile milyonları ekrana kilitleyen 32 yaşındaki Rıfat Karlova'nın hayatı belgesel oldu.

GÜNDEM 20.12.2013 17:08:00 0
 Hayatı belgesele dönüştürüldü
TÜRKİYE'NİN İSMİNİ DÜNYAYA DUYURAN TÜRKLER KONU EDİLECEK
 
Tayvan'da yaptığı televizyon programları ve tek kişilik gösterileri ile başta Tayvan olmak üzere çevre ülkelerde de hayran kitlesi edinen Rıfat Karlova'nın Uzakdoğu'daki hayatı ve başarıları, TRT tarafından belgesele dönüştürüldü. 'Türkiye'nin Dünya Vatandaşları' isimli TRT Haber'de yayınlanacak olan programda, Türkiye'nin ismini dünyaya duyuran Türkler konu edilecek.
 
23 ARALIK’TA TÜRKİYE’YE GELECEK
 
Programın ilk bölümüne konuk olan Rıfat Karlova, hem Tayvan'daki hayatı hem de başarı dolu hikayesiyle Uzakdoğu'da Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Yolda hayranlarıyla sık sık fotoğraf çektiren Karlova, aynı zamanda MTV'deki şovunda Hollywood yıldızlarını da konuk etmesiyle tanınıyor. Geçtiğimiz aylarda Tom Cruise'a röportaj sırasında kafasını imzalatması ile tüm Uzakdoğu'da konuşulan Karlova, 23 Aralık'ta Türkiye'ye gelip hem tatil yapacağını hem de en çok izlenen TV programlarında özel konuk olacağını söyledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ