ÇTSO Avrupa’ya açılıyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ‘Akredite Oda’ olabilmek için başvuruda bulundu. ÇTSOya TOBB’dan olumlu ya

GÜNDEM 19.12.2013 19:31:00 0
 ÇTSO Avrupa’ya açılıyor
39 KURUMUN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ
 
TOBB’un 2001’de başlattığı ‘Oda Geliştirme Modeli’ çalışmaları kapsamında şu ana kadar Türkiye genelinde 152 oda ve Borsa Akreditasyon işlemlerini tamamladığını ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Odamızın da içerisinde bulunduğu toplam 70 oda ve Borsa Akredite Oda olabilmek için başvuruda bulundu. 70 kurumun başvuruda bulunduğu akreditasyon işlemleri için sadece 39 kurumun başvurusu kabul edildi. Odamız da başvurusu kabul gören kurumlar arasında yer aldı” dedi. Kozuva, ÇTSO’nun, TOBB’a yapılan, Akreditasyon Sistemi başvurusuna da olumlu yanıt geldiğini ifade etti.
 
YURT DIŞINA AÇILMAYI AMAÇLADIK
 
Göreve geldikleri günden bu yana üyelere daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalıştıklarını ifade eden Süleyman Kozuva, “Öncelikli amacımız, üyelerimize kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışmalar yapmaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu çerçevede birçok önemli çalışmaya imza attık. Son olarak yaptığımız Akreditasyon başvurusu ile de, Çerkezköy gibi Türkiye ekonomisine yön veren bir kentin Ticaret ve Sanayi Odası’nı Avrupa Odalar Sistemine dahil ederek, yurt dışına açılmayı ve globalleşen ekonomiye ayak uydurmayı amaçladık. Bu kapsamda çalışmalara başladık” dedi.
 
AZAMİ GAYRET SARF EDECEÐİZ
 
ÇTSO yönetiminin, meclisinin, çalışanlarının ve üyelerinin yaklaşık bir yıl sürecek yoğun ve tempolu  bir dönemegireceğini ifade eden Kozuva, “Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet verebilmek için bizi hedefe ulaştıracak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çalışanlarımızın ve yönetimimizin gelişimine katkı sağlayacak eğitimleri alarak bir yılın sonunda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı Akredite Oda statüsüne kavuşturacağız. Hızla değişen ve gelişen küresel ekonomik şartlara ve ihtiyaçlara cevap vererek, Çerkezköy ve üyelerimize hak ettikleri Avrupa Standartlarındaki hizmeti sunmak için azami gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ