Aday PM toplantısında kesinleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi, yaptığı yazılı açıklamada aday adaylığı sürecini ve 15 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklamasını değer

GÜNDEM 19.12.2013 12:29:00 0
 Aday PM toplantısında kesinleşecek
ADAY ADAYI SAYISI 4’E DÜŞÜRÜLDÜ
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimleri çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarını belirleme sürecinin tamamlandığı ifade edilen açıklamada, “27 Kasım Çarşamba günü Ankara’da CHP Yerel Yönetimler Aday Belirleme Komisyon Toplantısı gerçekleştirilmiş ve bu toplantıda, daha önce ilçemizde yapılan Kamuoyu Anketleri değerlendirilmişti. Toplantıda alınan tavsiye kararları doğrultusunda, ilçemizde 7 olan aday adayı sayısı 4’e düşürüldü. Kalan 4 aday adayı için de 15 Aralık Pazar günü temayül yoklaması yapılması kararı verildi” ifadelerine yer verildi.
 
BİN 489 ÜYE OY KULLANDI
 
15 Aralık Pazar günü yapılan eğilim yoklamasında bin 852 kayıtlı üyeden bin 489’unun oy kullandığı belirtilen CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetimi açıklamasında “Yapılan seçimde Vahap Akay 616, Remzi Garip 515 oy, Ensar Sivri 182 oy ve Metin Dönmez de 168 oy aldı. Yapılan temayül yoklamasında 8 oy da geçersiz sayıldı” denildi.
 
ADAYIMIZIN ARKASINDA KENETLENECEĞİZ
 
Parti üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasında Vahap Akay’ın 616 oy alarak birinci olduğunu ifade edilen açıklamada, “Parti Meclisimizin yapacağı toplantıdan sonra Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız kesinleşecektir. Demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasına katılan tüm üyelerimize ve aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Tatlı bir rekabet içinde geçen bu süreçten sonra tüm partililerimizin katılımıyla, sokak sokak, ev ev, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan, her zaman olduğu gibi adayımızın arkasında kenetlenerek, hep birlikte 31 Mart 2014 tarihinde Çerkezköy Belediyesi’ne CHP bayrağını asalım. Kazanan CHP olsun” ifadelerine yer verildi.
 
Haber / Asim YAVUZ