Yılsonu Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde Yıl Sonu Genel Değerlendirme Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İl Müdürü Mahmut Kotan

GÜNDEM 18.12.2013 15:21:00 0
 Yılsonu Değerlendirme Toplantısı yapıldı
2014 YILINDA DEVAM EDECEK
 
SGİM Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nda tüm merkezlerde işveren uygulamalarının başlamasında son durum, il müdürlüğü, Çorlu ve Çerkezköy SGM’de yürütülmekte olan işveren hizmetlerinin vatandaş odaklı hizmet ve yerinden hizmet vermek amacıyla Hayrabolu, Malkara, ve Şarköy SGM’lerde yaygınlaştırılacağı ifade edildi. Doküman yönetim sisteminin aktif olarak kullanacağı belirtilen toplantıda, bürokrasinin ve postada geçen sürenin getirdiği zaman kaybının en aza indirilmesi konusundaki hedeflerinin 2014 yılında devam edeceği belirtildi.
 
GÜLER YÜZLÜ VE ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET
 
2013 yılı içerisinde taşra performans hedeflerinin gerçekleştirilmesi anlamında grubunda birinci olarak başarı gösteren SGK Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün 2014 yılı performans hedefleri ve yerel hedeflerinin gerçekleşmesi için titizlikle çalışılması gerektiği vurgulanan toplantıda, “Kamu hizmet standartlarının yerine getirilmesi gerekiyor. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı bilinci ile hareket edilmelidir. Güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmet veren bir kurum olmanın gerektirdiği çalışma tarzı yürütülmesi gerekiyor” açıklamalarında bulunuldu.
 
LİDERLER ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİLECEK
 
Toplantıda ayrıca birim yönetimi ve hizmetinde liderler anlayışıyla hareket edilmesi dile getirildi. Toplantı diğer gündem maddelerinin göüşülmesi ile devam etti. Emekli banka değişikliği işlemlerinin tüm merkezde yapılması, Ekim ve Kasım istatistiklerini değerlendirmesi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıya, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan, Müdür Yardımcıları Üzeyir Yitik, Yaşar Esen, Mehmet Enes Erol, Güler Dülger, Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Remzi Altındağ, Çerkezköy SosoyalGüvenlik Merkez Müdürü Yücel İnce, Hayrabolu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü adına Şef Mücella Özçelik, Malkara SosoyalGüvenlik Merkez Müdürü Ünal Kahraman ve Şarköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı İshak Marangoz katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ