Gülerçin Koleji’nden anlamlı destek

Çerkezköy’de eğitim-öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Anaokulu öncülüğünde yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıldı.

GÜNDEM 17.12.2013 12:41:00 0
 Gülerçin Koleji’nden anlamlı destek
ÇALIŞMALARIMIZ DÜN İTİBARİYLE BAŞLADI
 
Özel Gülerçin Koleji yönetimi bu kez “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV)” yardım çerçevesinde bir proje geliştirdi. Kanserli çocuklara Özel Gülerçin Koleji olarak yardım eli uzatmaya karar verdiklerini ifade eden okul yönetimi, “Projemiz çerçevesinde çalışmalarımız dün itibariyle başladı. İlk gün oldukça heyecanlı geçti. Minik öğrencilerimiz meraklı bakışlarıyla ve ilgileriyle bizlere destek oldular” dedi.
 
 
 
 
AMACIMIZ BİR NEBZE DE OLSA YARDIMCI OLABİLMEK
 
Proje çerçevesinde Özel Gülerçin Koleji Anaokulu öğrencilerinin kanserle mücadele eden çocuklara gönderilmek üzere oyuncak aldığını ifade eden okul yönetimi, “Bunun yanında KAÇUV’dan okulumuza gönderilen kupa, çanta, tablo ve kitap ayracı gibi malzemeleri değer biçerek öğrencilerimize satışa sunuyoruz. Bu satışlardan elde edilecek geliri de KAÇUV’a göndereceğiz. Amacımız kanserle mücadele eden çocuklarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmektir” açıklamalarında bulundu. Özel Gülerçin Koleji okul yönetimi projeye ilgisini ve desteğini gösteren tüm öğrencilere ve velilere teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ