Yel, “Hep beraber kazanacağız”

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, 2014 yerel seçimleri çerçevesinde ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

GÜNDEM 16.12.2013 16:20:00 0
 Yel, “Hep beraber kazanacağız”
KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel AK Parti Süleymanpaşa İlçe SKM’nin çalışmaları doğrultusunda köy ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Tekirdağ Merkeze Bağlı 4 köyde ziyaret gerçekleştiren Mustafa Yel, vatandaşların ellerini tek tek sıkarak ayırt etmeksizin herkesin belediyesi olabilmek için göreve talip olduğunu söyledi. Hizmet aşkı ile çalışmak için vatandaşlardan destek isteyen Mustafa Yel, ustalık dönemi için yetki istedi.
 
 
 
HEM BÜTÇEMİZ HEM DE KÖYLERİMİZ BÜYÜYECEK
 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği İnecik, Otmanlı, Selçuklu ve Taşomurcak Köyü ziyaretlerde köylerde yaşayan vatandaşların elini tek tek sıkarak sorunları dinleyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, ziyaretlerde kendini tanıtarak 2014 seçimleri için destek istedi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, “Başbakanımızın da Adaylığımı açıkladığı sırada söylediği gibi 8 senedir zaten köylerimize hizmet götürme işinin başında duruyordum. Şimdi ise Büyükşehir ile birlikte hem bütçemiz hem de köylerimiz büyüyecek. Daha fazla hizmet gelecek. Siz değerli vatandaşlarımızdan Ustalık Dönemi için yetki istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Hep beraber kazanacağız ve Tekirdağ’ı hakettiği yere getirmek için hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Emine LALE