Adal, “ÇOSB her zaman katılımcısının yanındadır”

Türkiye’nin en büyük ve öncü OSB’leri arasında yer alan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, sanayicileri yakından ilgilendiren “Su Kirliliği Yönetmeliği”nde yapılan deği

GÜNDEM 15.12.2013 16:24:00 0
 Adal, “ÇOSB her zaman katılımcısının yanındadır”
Renk Parametrelerinin düşürülmesinin getireceği yükümlülüklerin ele alındığı toplantıda ÇOSB bünyesinde faaliyet gösteren sanayicilerle fikir alışverişinde bulunuldu.
 
ORTAYA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KOYDUK
 
Toplantıya Çerkezköy OSB Başkan Vekili Gürdal Adal, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, Çevre Yönetim Sistem Müdürü Servinaz Kuru ve ÇOSB’de faaliyet gösteren sanayiciler katıldı. Yönetmelikte yapılan değişiklikler çerçevesinde sanayicilerin kirli su arıtma maliyetlerinin daha da artacağı konuşulan toplantıda konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, “ÇOSB her daim katılımcısının yanında yer alma ilkesinde faaliyet gösterdi. Kirli su arıtma ve deşarj maliyetlerinin en uygun olması konusunda ortaya çözüm önerileri konuldu. Sanayicilerimizle bu önerileri paylaşarak onlarında görüş ve önerilerini almaya çalışıyoruz” dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ