Yaşar Kuş, “Boş konuşmanın anlamı yok”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, 2014 yılında yapılacak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri çerçevesinde KızÄ?

GÜNDEM 15.12.2013 15:45:00 0
 Yaşar Kuş, “Boş konuşmanın anlamı yok”
DAHA GÜZEL BİR KADROYLA KARŞINIZA ÇIKTIK
 
Dün saat 11.00’da Kızılpınar Güzeltepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Buzkuşlar Kıraathanesi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “15 yıldır Cenab-ı Allah bize bu görevi yapmayı nasip etti. Bugün daha güzel bir kadroyla karşınıza çıktık. Elimizden geldiğince üyelerimize hizmet etme gayreti içinde olduk. İçinizde kalbini kırdığım arkadaşlar olmuştur. Hepsinden özür diliyorum. Bundan sonra nasip olursa bir kez daha adaylığımı açıklıyorum. Gücümüz yettiğince daha güzel kadrolarımızla bu hizmete talibiz” dedi.
 
ODAMIZIN TEK GELİRİ AYLIK 107 TL OLAN ÜYE AİDATIDIR
 
Görev süresi boyunca odaya iki hizmet binası kazandırdıklarını söyleyen Yaşar Kuş, “Yeni dönemde eğer seçilirsek odaya servis araçları için kurtarıcı kazandırmak istiyoruz. Bazı aday arkadaşlar bu seçim süreci ile ilgili birşeyler söylüyor. Boş konuşmamızın anlamı yok. Odamızın tek geliri aylık 107 TL olan üye aidatıdır. İnşallah omuz omuza vererek bu işi götüreceğiz” diye konuştu.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
 
2014’te yapılacak seçimlerde Yaşar Kuş’un lisetesinde Kızılpınarlı oda üyelerini temsil edecek olan Cemal Buzkuş da “Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 2014’te yapılacak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri kapsamında desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Yaşar Kuş ve üyeler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ