Efrahim Yeşil seçim sürecini değerlendirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Efrahim Yeşil, dün saat 16.30’da Marmara Haber Gazetesi’ne yaptığı ziyarette seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 13.12.2013 18:20:00 0
 Efrahim Yeşil seçim sürecini değerlendirdi
BEN STAJIMI BÜYÜKŞEHİR’DE YAPTIM
 
Efrahim Yeşil, ziyarette Gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılandı. 4 yıllık Büyükşehir Belediyesi tecrübesine sahip olduğunu ifade eden Efrahim Yeşil, “Ben stajımı Büyükşehir’de yaptım. Çerkezköy’de yerel yönetim tarafından pekçok hizmet gerçekleştirildi. Fakat, bazı alanlarda eksiklikler de yok değil. Veliköy Belediye Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıl boyunca imar ve çevre uygulamaları bakımından Veliköy’ü iyi bir konuma taşıdık. Birçok pilot uygulama yaptık. Ayrıca son 4 yılda da Büyükşehir tecrübesi kazandım. Tecrübelerimi Çerkezköy halkına hizmet edebilmek adına kullanmak istiyorum. Bu nedenle Çerkezköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldum” diye konuştu.
 
TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
 
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın önümüzdeki hafta açıklanabileceğini ifade eden Efrahim Yeşil, “10 aday adayı içinden kim aday gösterilirse gösterilsin onun etrafından kenetlenerek Çerkezköy’de yeniden AK Parti bayrağını dalgalandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ