Demirbağ, “Trakya’nın en kalabalık programı Çerkezköy’de oldu”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ dün saat 13.45’te basın açıklaması düzenledi.

GÜNDEM 13.12.2013 18:00:00 0
 Demirbağ, “Trakya’nın en kalabalık programı Çerkezköy’de oldu”
İNSAN MERKEZLİ BİR HİZMET ANLAYIŞINI BENİMSİYORUZ
 
Toplu Açılış Töreni çerçevesinde 7 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Çerkezköy’e gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın üçüncü kez Çerkezköy’e geldiğini belirten Alaettin Demirbağ, soğuk hava şartlarına rağmen miting alanını dolduran Çerkezköylülere teşekkür etti. Mitinge katılımın 20 binin üzerinde olduğunu öne süren Demirbağ, Başbakanın özellikle Çerkezköy’e büyük önem verdiğini kaydetti. Başbakan Erdoğan’ın Trakya’yı beraberindeki 7 bakan ile birlikte dolaştığını söyleyen Demirbağ, “Biz milletimizin gönlünü kazanmak için geziyoruz. Oyu zaten millet veriyor. AK Parti olarak insan merkezli bir hizmet anlayışını benimsiyoruz” açıklamalarında bulundu. 
 
TRAKYA GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA 10 MİLYAR TL BÜTÇE AYRILDI
 
Başbakan Erdoğan’ın Çerkezköy ziyareti esnasında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile dere ıslahı konusunu görüştüklerini ifade eden Alaettin Demirbağ, “Bakanımız güzel bir dere ıslahı yaptıklarını belirtti. Biz de kendisine bu çalışmaların devamının gelmesi gerektiğini aksi takdirde aynı şeylerin tekrar yaşanabileceğini söyledik. Bakanımızla birlikte çalışmalara baktık. Bakanımız Çorlu tarafında da çalışmaların yapılması için gerekli talimatları vereceğini söyledi” dedi. Çerkezköy’deki mitingde belediye çalışmalarının yanı sıra 16 devlet yatırımının da hizmete açıldığını kaydeden Alaettin Demirbağ, “Başbakanımız, Trakya Gelişim Projesi kapsamında 10 milyar TL bütçe ayrıldığını belirtti” dedi. Demirbağ, Başbakan Erdoğan’ın Çerkezköy ziyaretinde birlik beraberliğe de vurgu yaptığını ifade etti.
 
TOMA ALAY KONUSU OLDU
 
Başbakan Erdoğan’ın gelişinden önce Çerkezköy’e getirilen TOMA’nın bazı muhalefet ilçe başkanları tarafından alay malzemesi yapıldığını belirten Demirbağ, “Bizim vatandaşın teveccühünü iptal etme gibi bir durumumuz yok. Trakya’nın en kalabalık programı Çerkezköy’de oldu” dedi. Programda protokol ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu anımsatan Demirbağ, protokole girmek isteyen herkesin haklı olduğunu belirterek, “Bu resmi bir programdı. Valilik il teşkilatına bir kontenjan tanıdı. Sıkıntı bizimle alakalı değildi” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ