Ordu, “Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Eski Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu önceki gün saat 16.00’da basınn toplantısı düzenledi.

GÜNDEM 13.12.2013 17:58:00 0
 Ordu, “Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız”
VERİLECEK ARA KARARA GÖRE İTİRAZIMIZI YAPACAÐIZ
 
Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde mahkemeye konu olan adalarla alakalı aldığı tadilat kararı hakkında Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi’ne itirazda bulunduklarını anımsatan Mustafa Ordu, “İtirazımız uygun görüldü. 6 Aralık Cuma günü saat 16.00’da gelen heyet yerinde tespit yaptı. Alınan kararın hangi konuda kamuoyunu rahatsız ettiğini, tüyü bitmemiş yetimin hakkının nasıl gasp edildiğini yetkililere anlattık. Konuyla ilgili iki şehir planlayıcı ve harita mühendisinin verecekleri rapor doğrultusunda mahkeme devam edecek. Verilecek ara karara göre itirazımızı yapacağız. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeşil alan olan bu yerin hukuk yolu ile çocukların oynayacağı ve oksijen alacağı bir alan olarak kalması gerektiği kanaatindeyiz. Mahkemenin vereceği karara da saygılıyız” diye konuştu.
 
BELEDİYE SANA SUS PAYI MI VERDİ?
 
Keşif sırasında mal sahibinin de yanlarına geldiğini öne süren Mustafa Ordu, “Mal sahibi, Çerkezköy Belediyesi’nde bunun gibi birçok yerin talan edildiğini, bu konuda ilçedeki basın mensuplarının ve şahsımın herhangi bir müdahalede bulunmadığını söyledi. Bu arkadaşa sunu söylemek istiyorum. Sen gördüğün bu yerler hakkında basına açıklama yaptın mı ki basın yazmadı diyorsun. Yoksa belediye mahkemeye konu olan adaları 5 kattan 10 kata çıkararak sana sus payı mı verdi?  Bu kadar yerin olduğunu bildiğin halde neden bizim gibi mahkemeye gidip itirazda bulunmadın” diye sordu.
 
Haber / Gökhan TEKER