Varol, “Emanetinize gözümüz gibi baktık”

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı önceki gün saat 19.00'da Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 12.12.2013 15:01:00 0
 Varol, “Emanetinize gözümüz gibi baktık”
DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol’a Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. MHP heyeti Dernek Başkanı Bekir Atak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bekir Atak, MHP heyetine derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. MHP İlçe Başkanı Hayri Varol da başta Başkan Bekir Atak olmak üzere tüm Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine ve Tokatlılara partinin ilçe teşkilat binası açlışına katılmaları ve kendilerini güzel bir şekilde ağırlamaları vesilesiyle teşekkür etti.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTINIZ
 
Tokat’ın çeşitli ilçelerinden gelerek Kapaklı’da iş güç tutan, ev ocak alan insanların ilçeye getirdiği folklorik ve kültürel zenginliklerle Kapaklı’ya katkı sağladıklarını ifade eden Hayri varol, “Diğer hemşerilerimizle de kaynaşarak birlik ve beraberlik içersinde olmanın öncülüğünü yaptınız” dedi. MHP’nin Kapaklı Belediye Başkanlığı için Dr. Özkan Yücel ile seçim yarışına katılacağını söyleyen Hayri Varol, “Geçtiğimiz 4.5 yıl içersinde bize emanet ettiğiniz kardeşinize gözümüz gibi baktık. Şimdi de onu daha da güçlendirmek için yeniden desteklerinizi istemeye geldik” diye konuştu.
 
DESTEK VERECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOK
 
MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel de konuşmasında, önceki seçimlerde hemşerilerinin de destekleriyle Karaağaç Belediye Başkanı seçildiğini anımsatarak, “2014 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanı seçilmek için siz değerli hemşerilerimden desteklerinizi istiyorum. Destek vereceğinizden şüphem yok” dedi. Yücel, kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Kapaklı Tokatlılar Derneği yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Ziyaret, konuşmaların ardından sohbet havasında devam etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ