Mandalı, “Halk bizi CHP’de görmek istedi”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Demokratik Sol Parti ile yollarını ayırarak Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile dün öğlen saatlerinde yaptıÄ?

GÜNDEM 11.12.2013 20:08:00 0
 Mandalı, “Halk bizi CHP’de görmek istedi”
SİYASETE CHP ÇATISI ALTINDA DEVAM EDECEĞİM
 
CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak ilk açıklamasını Marmara Haber Gazetesi’ne yapan İrfan Mandalı, bugüne kadar hizmet ettiği DSP’den ayrılmanın kendisini hüzünlendirdiğini belirterek, “Maalesef siyasette duyduya yer yok. Ben halkım beni nerde görmek istiyorsa orada olacağımı söylemiştim. Halk bize teveccüh gösterdi ve bizi CHP’de görmek istedi. Bundan sonra siyasete CHP çatısı altında devam edeceğim” diye konuştu.
 
DSP YÖNETİMİ İLE BENİM ADIMA KIZIM GÖRÜŞTÜ
 
Parti Meclisi’nin de onayını alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12’nci maddede yer alan “merkez kontenjanı” kapsamında kendisini aday gösterdiğini ifade eden Mandalı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Kapaklı’da adayımız İrfan Mandalı’dır’ dedi ” açıklamalarında bulundu. DSP yöneticileri ile kendisi adına kızı Arzu Mandalı Sucu’nun görüştüğünü söyleyen Mandalı, “Bundan sonraki çalışamalarıma seçim için değil hizmet için aynen devam edeceğim. Bazıları seçim yarışında olabilir ama biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet yarışında olacağız” ifadelerini kullandı. 
 
KÖPRÜLÜ İLE AYNI UÇAKTA KAPAKLI’YA DÖNDÜ
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dün akşam saat 21.00’da CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile aynı uçakta Kapaklı’ya döndü. Mandalı’ya Ankara’daki görüşmelerinde, 3’üncü dönemde kendi listesinden Meclis Üyeliğine kesin gözüyle bakılan Halil İbrahim Erkan da eşlik etti. Mandalı, Kapaklı’da partililer tarafından karşılandı. Mandalı’nın konuyla ilgili bugün basın açıklaması düzenlemesi bekleniyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ