Kubilay, “Projenin takipçisi olacağız”

Çerkezköy Cansen Gürsoy Şen Anaokulu Yönetimi, okullarında uyguladıkları ‘Okul Öncesine Değer Katıyoruz’ projesi hakkında bilgi vermek amacıyla dün saat 10.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin K

GÜNDEM 11.12.2013 18:56:00 0
 Kubilay, “Projenin takipçisi olacağız”
SEVMEK MUTLULUK DEMEKTİR
 
Okullarında Trakya Kalkınma Ajansı’nın Sosyoekonomik Mali Kalkınma Programı kapsamında ‘Okul Öncesine Değer Katıyoruz’ projesinin uygulandığını ifade eden Çerkezköy Cansen Gürsoy Şen Anaokulu Müdür Yardımcısı Nuran Törnük, “Proje çerçevesinde her ay işlediğimiz değerleri broşürlerle velilerimize gönderiyor kendilerini bilgilendiriyoruz” dedi. Proje kapsamında ilk olarak sevgi ve arkadaşlık değerini uyguladıklarını söyleyen Törnük, “Bu değerlerimizi okulumuzun tüm bölümlerinde ve tüm etkinliklerinde uygulayarak somutlaştırdık. Öğrencilerimizin bireysel etkinliklerde, grup çalışmalarında, aile katılım etkinliklerinde sevgi ve arkadaşlıkla ilgili paylaşımlarda bulunmaları ve kendilerini ifade etmede gösterdikleri üstün performansları, projenin ne kadar önemli ve gerekli olduğunun göstergesidir. Uyguladığımız sevgi ve arkadaşlık değeri sonunda, tüm öğrencilerimizin katılımıyla slogan yarışması yapıldı. Bu değerlerle ilgili seçilen sloganımız, ‘Sevmek Mutluluk Demektir’ oldu. Sloganımız bahçe duvarında da sergilendi” ifadelerini kullandı. 
 
ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEYE İMZA ATTINIZ
 
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yapılan bilgilendirme nedeniyle de okul yönetimine ayrıca teşekkür etti. Okulun çok önemli bir projeye imza attığına vurgu yapan Metin Kubilay, “Biz bu projeye önem veriyoruz. Bu projenin de takipçisi olacağız. Çocuklarda farkındalık oluşturmak için yaptığınız projede sevgi ve saygıyı üreterek hayata geçirmişsiniz. Sizlere yapmış olduğunuz bu çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje diğer okullarımıza da örnek olacaktır” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ