Elektrik kesintileri nedeniyle hayatı tehlike altında

Kapaklı’da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenenlerin başında Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde ikamet eden Ahmet Yıldırım adlı vatandaş geliyor.

GÜNDEM 11.12.2013 17:54:00 0
 Elektrik kesintileri nedeniyle hayatı tehlike altında
GÜNDE 9 SAAT DİYALİZ MAKİNESİNE BAÐLI KALMAM GEREKİYOR
 
Evli ve bir çocuk sahibi olan Ahmet Yıldırım 2 yıldır evinde diyaliz makinasına mahkum yaşıyor. 2 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle günde 9 saat diyaliz makinesine bağlı kalmak zorunda olduğunu söyleyen Ahmet Yıldırım, “Günde 9 saat diyaliz makinesine bağlı kalmam gerekiyor. Fakat elektrik kesintileri nedeniyle günde en fazla 3-4 saat diyaliz makinesine bağlanabiliyorum. Şuanda elektrik yine yok. Elektrikler kesilmesin. Zor durumdayız. Yetkililer ne gerekiyorsa yapsın. Diyaliz makinem var ama elektirk olmadığı için çalışmıyor” dedi.
 
İLLA BİRİLERİNİN BAŞINA BİR ŞEY Mİ GELMESİ GEREKİYOR?
 
Ahmet Yıldırım’ın yaşadığı sağlık sorunlarına dikkat çeken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ise, “Ahmet abimin elektrik kesintileri nedeniyle sağlığı tehlike altında. Diyaliz hastası olduğu için elektrikli makine ile tedavi görüyor. Kesintiler nedeniyle makineye bağlanamıyor. Sorunun çözülmesi için illa birilerinin başına bir şey mi gelmesi gerekiyor? Ahmet abimin durumu ortada. Yetkililerden bu soruna acil olarak çözüm bulmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ