Bayır, “Sendikamız büyük kazanımlar elde etti”

Diyanet-Sen Edirne Şubesi İl Divan Toplantısı Lalezar Tesisleri Konferans Salonu'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 11.12.2013 17:51:00 0
 Bayır, “Sendikamız büyük kazanımlar elde etti”
BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK
 
Diyanet-Sen'in Genel merkezden şubelere, il temsilciliklerinden ilçe temsilciliklerine, köy ve mezralara kadar ülkenin her yerinde büyük bir teşkilatlanma örneği gösterdiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir, "Bu başarı birlikte hareket etmenin, ahde fedanın, bilinçli çalışmanın, sıdkın, gayretin ve tabi ki Rabbimin lütfunun bir neticesidir" dedi. Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır da toplantıda yaptığı konuşmada Diyanet-Sen'in büyük başarılara imza attığına dikkati çekti. Bayır, "2004 yılından beri yetkili sendika olarak kamu işveren kurulu ile toplu görüşme şimdi ise toplu sözleşme masasına oturan Diyanet-Sen yetkili olduğu dönemde Diyanet çalışanları adına büyük kazanımlar elde etti. Son yapılan toplu sözleşme ile de bu performansını taçlandırmıştır" dedi.
 
ÜYE SAYISINI 500’E ÇIKARACAĞIZ
 
Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman ise Diyanet-Sen'in eğitime dayalı sosyal ne istediğini bilen rehber sendikacılar yetiştirmek için çalıştığını bu gün gelinen nokta itibari ile büyük başarı elde ettiğini kaydetti. Şube Başkanı Mahmut Eroğlu şube çalışmaları konusunda katılımcılara bilgi verirken 405 olan üye sayısının en kısa zamanda 500 üyeye ulaştıracaklarını dile getirdi. Toplantıda Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir, Ali Bayır ve Mehmet Yaman’ın yanı sıra Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı, ilçe başkanları ve zorunlu organ üyeleri de yer aldı.
 
Haber / Asim YAVUZ