Aslan, “Ekonomik dengeler değişti”

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde ve koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, İl Kurul toplantısını, ETSO’da yaptı.

GÜNDEM 11.12.2013 17:37:00 0
 Aslan, “Ekonomik dengeler değişti”
HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ
 
ETSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Edirne, Uzunköprü, Keşan ve Kırklareli'nden birçok kadın girişimci katıldı. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda TOBB tarafından belirlenen çalışma usül ve esasları çerçevesinde yürütülen faaliyetler bir slayt eşliğinde kadın girişimcilerin bilgisi ve görüşüne sunuldu. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan yaptığı konuşmada, Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetiminin her daim Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek,kadın girişimcileri fedakarca ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kadın girişimci sayısının Edirne'de ve Türkiye'de artmasını gerektiğini ifade eden Duvan,"ETSO olarak Kadın girişimcilerin yaptığı her başarılı çalışmayı destekliyoruz, her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.
 
GÜCÜMÜZÜ, TÜRKİYE’NİN GELİŞİMİNE DUYDUĞUMUZ İNANÇTAN ALIYORUZ
 
İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan, 2008 yılında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin geleceğin Türkiye'sini yaratma hedefleri doğrultusunda yola çıktıklarını ve O günden beride toplumun temel taşı olan kadının Edirne ekonomisinde daha çok yer alması için durmadan çalıştıklarını söyledi. Elmas Aslan, "Kadın Girişimciler Kurulu olarak biz gücümüzü Türkiye'nin gelişimi ve geleceğine duyduğumuz inançtan alıyoruz. Başarılı kadınlarımızın öykülerinden aldığımız ilhamın kentimizin tamamına yayılması için gayret gösteriyoruz. Çünkü yalnızca ülkemizde değil dünya da da ekonominin dengelerinin değiştiğinin bilincindeyiz. Hayatı birlikte paylaştığımız ülkemizde ekonominin zorluklarını paylaşmak amacını taşıyoruz. Türkiye'nin ekonomik büyümesinde biz kadınlar olarak da var olacağız" dedi. Konuşmalarını ardından Elmas Aslan, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin bir yıl içinde yaptığı genel faaliyetler ile ilgili slayt eşliğinde katılımcılara bilgi verdi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN