Anadolujet’ten sanata anlamlı destek

Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin kapalı gişe sahnelenen 'Seslerle Anadolu' müzikli oyunu, AnadoluJet'in ulaşım sponsorluğunda Trakya Turnesi’ne çıkıyor. AnadoluJet ile Ankara Devlet Opera ve Balesi işbirliğinde 14-15

GÜNDEM 11.12.2013 17:30:00 0
 Anadolujet’ten sanata anlamlı destek
3 YILDIR ULAŞIM SPONSORLUÐU YAPIYOR
 
AnadoluJet, sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. 3 yıldır AnadoluJet'in ulaşım sponsoru olarak katkıda bulunduğu Ankara Devlet Opera Ve Balesi'nin "Seslerle Anadolu" adlı eseri binlerce yıllık tarih ve kültürü, Anadolu'nun türküleri ve danslarıyla harmanlayarak anlatıyor. Yurtiçi ve yurtdışı temsillerinde büyük beğeni toplayarak geniş kitlelere ulaşan eserin, araştırma ve metni Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan, beste ve türkü düzenlemesi ise Ali Aykaç tarafından gerçekleştirildi.
 
TÜM ANADOLU'YA ULAŞMAYI AMAÇLIYOR
 
AnadoluJet ve Ankara Devlet Opera Ve Balesi işbirliğinde, AnadoluJet'in ulaşım sponsorluğunda 14 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Piramit Salon'da 15 Aralık Pazar günü saat 20.00'da ise Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda sahnelenecek olan "Seslerle Anadolu" müzikli oyunu, halka açık olacak ve ücretsiz izlenebilecek. Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tekirdağ ve Çorlu Belediyeleri, Tekirdağ ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odaları, Çorlu Kaymakamlığı ve Namık Kemal Üniversitesi'nin katkılarıyla sahnelenecek Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin müzikli oyunu 'Seslerle Anadolu', AnadoluJet'le bütünleşerek tüm Anadolu'ya ulaşmayı amaçlıyor. AnadouluJet, Devlet Opera ve Balesi'nin sanat ziyafetine tüm halkı davet etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ