Kapaklı 1 yaşında

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın 6 Aralık 2012 tarihinde ilçe statüsüne yükselmesinin üstünden bir yıl geçtiğini belirterek, “İlçe olmamızın 1’inci yılınÄ

GÜNDEM 9.12.2013 16:59:00 0
 Kapaklı 1 yaşında
6 ARALIK 2012’DE İLÇE OLDUK
Kapaklı’nın 31 Aralık 1985 tarihine kadar köy tüzel kişiliğinde hizmet verdiğini anımtasan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımız 1 Ocak 1986 tarihinde belde belediyesi olmuştur. 6 Aralık 2012 tarihine kadar belde statümüz devam etti. Bu tarihten sonra da Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla biz de ilçe statüsüne yükseldik. Kapaklı halkı olarak ilçe olmamızın 1’inci yılını geride bırakmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
HEDEFİMİZ MODERN BİR KENT OLUŞTURMAK
Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan bir ilçe olma yolunda ilerlediklerini belirten Başkan Mandalı, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu bir yönetim anlayışını benimsediklerini kaydetti. Belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek modern bir kent oluşturmanın en büyük hedefleri olduğunu söyleyen Başkan Mandalı, “İlçemizi, sizlere yakışır biçimde geliştirmek, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe oluşturmak, vatandaşlarımızın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm üretebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
İLÇEMİZİ LAYIK OLDUĞU DÜZEYE TAŞIYACAĞIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “İlçemizi el birliği, güç birliği ve dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim ve teknoloji alanında, layık olduğu düzeye taşıyacağız. İlçemzi kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, ilçe olmamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve ilçe olmamızın 1’inci yılını tekrar kutluyorum.”
 
Haber / Ahmet KARDEŞ