Yaşar Kuş 5’inci kez aday

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dün saat 11.00’da Karaağaç Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 8.12.2013 20:36:00 0
 Yaşar Kuş 5’inci kez aday
EKSİĞİMİZ DE OLMUŞTUR, YAPAMADIKLARIMIZ DA
Ziyarette, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri ve Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da Yaşar Kuş’a eşlik etti. Burada yaptığı konuşmada 2014 yılında yapılacak oda seçimlerinde tekrar aday olacağını belirten Yaşar Kuş, beşinci dönem Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 1996 yılında Karaağaç’tan yola çıktığını söyleyen Yaşar Kuş, “Beni tanıyorsunuz. Eksiğimiz de olmuştur, yapamadıklarımız da olmuştur. Fakat bütün arkadaşlara eşit mesafede olduk. Ben Trakyalım ama hiçbir zaman Anadolulu kadar beni uzak görmediniz. Hepinize yakın olmaya çalıştım. Hiçbir zaman memleket, din, dil ayrımı yapmadan 15 senedir hizmet etmeye çalışıyorum” diye konuştu.
 
BÜTÜN ÜYELERE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Görev süresince bazı kişilerin istemeden de olsa kalbini kırmış olabileceğini söyleyen Yaşar Kuş, “Kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum. Bundan sonra nasip olursa bir kez daha adaylığımı açıklıyorum. Gücümüz yettiğince daha güzel kadrolarımızla bu hizmete talip olduğumuzu söylemek istiyorum. Bütün herkesin desteklerini bekliyorum. Büyükşehir sürecine girdik. Karaağaç beldemiz Kapaklı’ya bağlandı. Kapaklı’da oda kurulacaksa asla köstek olmayacağız. Desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Seçim sürecinde bütün üyelere ulaşmaya çalışacağız. Büyükşehir olayında onların problemlerini çözmek için, UKM’de üstümüze düşenin fazlasını yapacağız” açıklamalarında bulundu.
 
KURTARICIMIZ ALTI AYDIR ÇALIŞMIYOR
Önceki dönemlerde odaya ait bir kurtarıcı ve ambulans olduğunu belirten Yaşar Kuş, “Bu ambulans ve kurtarıcı odamızda olduğu süreçte üyelerimize gücümüz yettiğince makul fiyatlarda yardımcı olmaya çalıştık. Kurtarıcımız altı aydır çalışmıyor. Bunun yerine seçimi alırsak özellikle servis araçlarına yardımcı olarak büyük bir kurtarıcı almayı düşünüyoruz.  Daha iyi hizmet binası için girişimleri başlatacağız. Odamızın arkasında alanımız var. Orayı mütahaite verip iki katının odamıza tahsis edilmesini düşünüyoruz. Daha düzenli ve tertipli oda yapabiliriz. Bunun uğraşı içindeyiz” diye konuştu. Karaağaç Genç İş Adamları Derneği’nden ayrılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve üyeler ardından Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı A.Kerim Akın ve üyeler ile bir araya gelen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, daha sonra üyelere yeniden seçilmesi halinde yapacakları hakkında bilgi verdi.
 
Haber / Gökah YILMAZ