MHP Kapaklı’da Yücel ile yarışacak

Milliyetçi Hareket Partisi’nin dün saat 14.15’te gerçekleştirilen 3. Aday Takdim Toplantısı’nda yapılan açıklamada Tekirdağ’da Prof. Dr. Nail Yılmaz, Kapaklı’da ise Dr. Özkan Yücel ile seçi

GÜNDEM 8.12.2013 19:53:00 0
 MHP Kapaklı’da Yücel ile yarışacak
BUNU BAŞARACAK CESUR RUH BURADADIR
Türkiye’nin tüm seçim bölgelerinde en iyi sonucu elde etmek için mücadele vereceklerini söyleyen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin bu anlamda tarihi bir fırsat olacağını kaydetti. İktidara vade biçilmesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, “AK Parti’ye geldiği gibi gideceğinin işareti verilmelidir. AK Parti inişe geçmeli, sandığa çakılmayla son bulacak mukadder günlere alışmalı ve hazırlık yapmalıdır. Türk milleti AK Parti yarasını kangrene dönüşmeden, kesip atmalıdır” dedi. MHP’nin her şart ve ortamda AK Parti ve diğerleri ile kaçınılmaz hesaplaşmaya hazır olduğunu ifade eden Bahçeli “Bunu başaracak kadro, milliyetçi irade, cesur ruh buradadır. Türk milletinin yüz akı, kalp atışı, milliyetçi ülkücü hareket bu salonda çağlamakta, Türk ve İslam’ın yaşandığı her yere umut saçmaktadır” ifadelerini kullandı.
 
HARAMA KARŞI HELALİN SEÇİMİ OLACAK
30 Mart 2014 tarihinin bir milat olduğunu sözlerine ekleyen Dr. Devlet Bahçeli, “Bu seçimler adeta bir demokrasi imtihanıdır. Milli kimliğimizin korunması için 30 Mart virajı mutlaka alınmalıdır. 30 Mart seçimleri ahlakla arsızlığın, doğrulukla yalanın, milli vicdanla sömürge yandaşlığının, yurdum diyenlerle talan peşinde koşanların karşılaşmasına tanık olacaktır” dedi. Yerel seçimlerin, harama karşı helalin seçimi olacağını belirten Bahçeli, “Yozlaşmaya karşı yakınlığın, dostluğun seçimi olacaktır. Bu seçimlerde Türkiye toparlanmalı, Türk milleti uyanmalıdır. Türkiyte üzerinden hesap yapmanın bedeli ağır olacaktır. 30 Mart 2014 seçimlerinde sadece yerel yönetimler seçilmeyecek, AK Parti’nin 12 yıla giren iktidar yıllarının ve Erdoğan’ın mahkemesi yapılacaktır” açıklamalarında bulundu.
 
ADAYLARI DURMAZ TANITTI
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşmasının ardından, Belediye Başkan Adaylarının takdimi yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Nail Yılmaz olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Kapaklı Belediye Başkan Adayı’nın ise 2009 yılında MHP’den Karaağaç Belde Belediye Başkanlığına seçilen Dr.Özkan Yücel olduğunu açıkladı.
 
TEMEL TOPLANTIYA KATILMADI
Diğer İlçelerden adaylar ise şöyle: MHP Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Güleroğlu, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Arif Yalçın, Malkara Beledie Başkan Adayı Ersin Kaçar ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Tümay Uncu”. Tekirdağ’da Çerkezköy, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray ve Şarköy Belediye Başkan Adaylarının da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Temel’in 3. Aday Takdim Toplantısı’na katılmaması dikkatlerden kaçmazken, bu durum MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’in Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olacağı söylentilerini güçlendirdi. MHP Çerkezköy İlçe Yönetiminin bugün bu yeni gelişmeyle ilgili açıklama yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ