Yücel, “Yeni köprü hayırlı olsun”

Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, yaptığı açıklamada yapımına yaklaşık 4 ay önce başlanan yeni araç-yaya köprüsünün araç trafiğine açıldığını belirtti.

GÜNDEM 7.12.2013 11:47:00 0
 Yücel, “Yeni köprü hayırlı olsun”
YOL ÇİFT ŞERİTLİ OLDU
Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Büyükşehir yapılanması kapsamında Kapaklı’ya bağlanan beldede, Gazi Osman Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde yapımı tamamlanan araç-yaya köprüsü hakkında açıklamalarda bulundu. Yaklaşık dört ay önce yapımına başlanan ve beldenin ortasından geçen derenin iki tarafını birbirine bağlayan köprünün geçtiğimiz hafta hizmete açıldığını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Köprünün geliş gidişi tek yönlüydü. Şimdi ise yol çift şeritli oldu. Köprüyü vatandaşlarımıza tam olarak hizmete açmadık. Çünkü köprü yüzde 80 oranında tamamlandı. Diğer yüzde 20’lik kısımda devam ediyor. Yan tarafında yayaların kullanması için geçitler yapılıyor. Orta refüjlerde köprünün asfaltlanmasının ardından hizmete açılacak” ifadelerini kullandı.
 
ESKİ KÖPRÜ ADETA ÇÜRÜMÜŞTÜ
Karaağaç’ın yeni araç-yaya köprüsünün, yaya yolları ile birlikte toplam 20 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda inşa edildiğini sözlerine ekleyen Dr. Özkan Yücel, “Köprünün her iki tarafından 1,5 metre genişliğinde yaya yolu bulunacak. Karaağaç’ta yeni bir köprü yapmanın ne kadar doğru karar olduğunun farkındayız. Çünkü eski köprü adeta çürümüştü. Demir neredeyse hiç kullanılmamıştı” dedi. Yücel, yeni köprünün Karaağaç halkına hayırlı olmasını temenni etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ