2014 takvimlerinin dağıtımına başlandı

Keşan Belediyesi, ilçe merkezindeki vatandaşlar, esnaf, kamu kurum ve kuruluşları için bastırdığı 2014 yılı takvimlerinin dağıtımına başladı.

GÜNDEM 4.12.2013 18:15:00 0
 2014 takvimlerinin dağıtımına başlandı
İlk etapta 7 bin 500 adet bastırılan ve ihtiyaç halinde sayısı daha da artacak takvimler, Keşan Belediyesi'nde daha ilk günlerden vatandaşlardan ilgi görmeye başladı.
 
TAKVİMLER BELEDİYEDEN TEMİN EDİLİYOR
Takvimin her sayfasında Keşan Belediyesi’nin çalışmaları yer alıyor. Takvimde, belediye tarafından yaptırılan toplu konutlar, Trakya'nın en modern hali olan Keşan Belediyesi Toptancı Hali, Keşan Belediyesi Balık Hali, Trakya'da İller Bankası'ndan alınan en büyük kredi miktarı ile hayata geçen ve Trakya'nın en büyük projesi olan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi, belediyenin kanalizasyon ve yağmur suyu kanal projeleri, galericiler sitesi, Keşan Belediyesi'nin son dönemde araç parkına kazandırdığı yeni alınan araçlar, yeni yapılan parklar, Cennettepe ve Değirmentepe, asfalt plenti ve kültürel etkinliklerle ilgili resim ve bilgiler yer alıyor. Takvimler ücretsiz olarak Keşan Belediyesi'nden temin edilebiliyor.
 
Haber / Menşure KARDEŞ