15 yaşındaki öğrenci intihar etmek istedi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde dün saat 11.00 sıralarında okulun 2’inci katında bulunan sınıfından aşağı atlayan kız öğrenci yaralandı. Olaya müdahale etmeye giden ambulansın

GÜNDEM 4.12.2013 17:23:00 0
 15 yaşındaki öğrenci intihar etmek istedi
AMBULANS YOLDA KALDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencilerinden 15 yaşındaki H.E. okulun ikinci katında bulunan sınıfının penceresinden aşağı atlayarak intihar etmek istedi. Arkadaşlarının pencereden aşağı atladığını gören öğrenciler durumu hemen okul yönetimine haber verdi. Okul yönetiminin haber vermesi ile olaya müdahale etmek için yola çıkan ambulansın Atatürk Viyadüğü üzerinde arıza yapması nedeni ile olay yerine ikinci bir ambulansın sevk edilmesi istendi.
 
 
 
 
SAÐLIK DURUMU İYİ
Okulun ikinci katından aşağı atlayan H. E.’ye ilk müdahale, olay yerine Kapaklı ilçesinden gelen ikinci 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı H.E. yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenede sağ ayağının kırık olduğu belirlenen H.E.’nin sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.
 
ÖÐRENCİLERİNİ BIRAKIP BASINLA UÐRAŞTILAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nin ikinci katından atlayarak intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki H.E.’nin daha öncede psikolojik sorunları nedeni ile tedavi gördüğü iddia edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da hastaneye gelerek H.E.’nin durumu hakkında bilgi aldı. Olayın meydana geldiği Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde okul yönetiminin, öğrencilerinin sağlık durumu ile ilgilenmek yerine, basın mensuplarının işini yapmasını engellemeye çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ