Ak, “Amacımız Çerkezköy’e hizmet etmektir”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Ak ve Aynur Düzgünel Engelliler Haftası çerçevesinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Çerkezköy Ş

GÜNDEM 4.12.2013 16:41:00 0
 Ak, “Amacımız Çerkezköy’e hizmet etmektir”
HEDEFİMİZ, EKSİKLİKLERİ TAMAMLAMAKTIR
AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Ak ve Düzgünel’in ilk durağı TSD Çerkezköy Şubesi oldu. Burada dernek faaliyetleri hakkında TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Dernek üyelerinden bilgi alan Süleyman Ak ve Aynur Düzgünel kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Çıktıkları yolda tek amaçlarının güzel Çerkezköy’e hizmet etmek olduğunu ifade eden Süleyman Ak, “Hedefimiz, eksiklikleri tamamlamak, Çerkezköy’ü hak ettiği modern şehir görünümüne kavuşturmaktır. Hepimiz potansiyel birer engelli adayıyız. 2 dakika sonra başımıza nelerin geleceğini bilemeyiz. Yalnızca senede bir gün değil, her gün bu bilinçle hareket etmeliyiz. Biz böyle düşünüyoruz ve her zaman engellilerimizin yanınızdayız” dedi.
 
ÇERKEZKÖY, SON EVİMİZ
Türkiye Beyaz Ay Derneği ziyaretinde Şube Başkanı Adnan Şahin tarafından karşılanan ve kendisinden dernek ve dernek faaliyetleri konusunda bilgiler alan aday adayları çalışmalarından dolayı Beyaz Ay Derneği’ni tebrik etti. Çerkezköy’ün tabiri caizse 72 milletten insanın bir arada kardeşçe yaşadığı bir mozaik olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, “Bizler de bu mozaiğin birer parçasıyız. Hepimiz Anadolu’nun değişik yerlerinden geldik ve Çerkezköylü olduk. Çerkezköy, son evimiz. Amacımız Çerkezköy’ü daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmektir” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ