İLKSAN da “Veliaport” dedi

Veliköy Belediyesi kontrolörlüğünde yapımı devam eden Veliaport Toplu Konutları’nda yüklenici firma olan ASAD İnşaat ile İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) aras

GÜNDEM 2.12.2013 18:14:00 0
 İLKSAN da “Veliaport” dedi
PROTOKOL İMZALANDI
Veliköy’ün yeni yaşam alanı Veliaport, yurt genelinde ilgi uyandırmaya devam ediyor. Milli futbolcu Ergün Penbe başta olmak üzere birçok iş adamı ve yatırımcıyı bölgeye çeken Veliaport’ta bu defa imzalar İLKSAN adına atıldı. Veliköy Belediyesi’nin kontrolörlüğünde yapımı devam eden Veliaport Toplu Konutlarında yüklenici firma olan ASAD İnşaat ile İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) arasında imzalanan protokol ile 42 adet dairenin satışı İLKSAN’a geçmiş oldu. Protokolün ardından İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, İLKSAN Genel Müdürü Mustafa Çağlayan, İLKSAN Shop Genel Müdürü Ömer Yenice, İLKSAN Çorlu Delegesi Kemal Aktaş ve ASAD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Taş’ı makamında ağırlayan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, protokolün her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
 
42 ADET DAİRE İLKSAN’A AYRILDI
Daha önce de birçok kampanya ve çalışma ile üyelerine kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti sunduklarını belirten İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, “İmzaladığımız yeni protokol ile Veliaport Toplu Konutları’nda 42 adet daire üyelerimizin yeni yuvası olmak üzere İLKSAN’a ayrıldı. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da üyelerimize kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
 
SON DERECE MUTLUYUZ
Projede önemli aşamalar kaydettiklerini dile getiren ASAD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Taş ise “Ortaya çok güzel bir yaşam alanı çıkıyor. Hem sanayi, hem doğa, hem de üniversitenin yanı başında estetik mimarinin yeni yüzünü müşterilerimize sunmaktan ve böyle bir projeyi gelişimini Türkiye’ye ispat etmekten son derece mutluyuz. Bu projenin ana mimarı olan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir başta olmak üzere, yeni projemizde güzel bir kampanyaya ön ayak olan İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
 
VELİKÖY ARANILAN BÖLGELERDEN BİRİ HALİNE GELDİ
ASAD ve İLKSAN arasında imzalanan protokolün her iki tarafa ve bölgeye hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Veliköy üniversitesi ile iki adet Organize Sanayi Bölgesi ile yeni yaşam alanları ve doğal konumu neticesinde yurt genelinde ve yurtdışında birçok yatırımcı tarafından aranılan bölgelerden biri haline geldi. Bu yatırımlar başta yerel ekonomi olmak üzere ülke ekonomimize hatırı sayılır neticede yansımaktadır. Bizler idareci olarak istikrarlı büyüme ve gelişimin önünü açma ve yatırımcıya cazip koşullar sunarak istihdamı canlı tutmanın öncüleri olmalıyız. Böylelikle gelişmiş, yaşanılabilir ve modern kentleşmenin yanı sıra, hem bölgemize hem de ülke ekonomimize katkıda bulunmuş olabiliriz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ