Alperen Ocakları’nda görev değişimi

Çerkezköy Alperen Ocakları’nda önceki akşam parti binasında saat 19.00’da devir teslim töreni düzenlendi. Devir teslim töreninde Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, görevini Ahmet Macit

GÜNDEM 2.12.2013 17:28:00 0
 Alperen Ocakları’nda görev değişimi
NİZAMİ ÂLEM DAVASINA HİZMETTE BULUNDULAR
Yıllardır Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Demir, görevi Ahmet Macit’e teslim etti. Devir teslim törenine Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı Enes Çağlayan, Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz ile üyeler katıldı. Devir teslim töreninde Ahmet Macit, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı'nı öperek görevi devraldı. Cengiz Demir’in 3 yıldır ocak başkanlığı görevini başarıyla yönettiğini belirten BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, “Yine üç yıldır başkan yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Macit’e görevi ve sancağı devretmesi için düzenlenen törenle bir araya geldik. Görev sürecinde bu kardeşlerimiz ellerinden geldiğince davası için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Geceli gündüzlü çalışarak hem BBP ailesine hem de Nizami Âlem davasına hizmette bulunmuşlardır” dedi.
 
DEDİKODU KULİSLERİ İŞ BAŞINDA
Bu dönem içersinde çeşitli aktivitelerde ve etkinliklerde bir araya geldiklerini ifade eden Demircan, “Özellikle genel seçimlerde o dönemdeki Genel Başkanımız Yalçın Topçu’nun Çerkezköy’e gelişinde, Amfi Tiyatrodaki etkinliklerimizde, yine Tekirdağ’a gelişinde ve yolcu edilişinde gösterdikleri disiplinli davranışlardan dolayı Genel Başkanımızın övgülerini aldılar. Sizlerin huzurunda bizlere bu övgüyü yaşatan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan Demirca “Bildiğiniz gibi önümüzde yerel seçimler bulunmaktadır. Bu seçimlerde ilgili de her zaman olduğu gibi yine dedikodu kulisleri de yoğun olarak iş başındadır. Bizler BBP olarak özellikle Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde ve yolunda olarak kendi partimiz, bayrağımız ili kendi Belediye Başkan adayını ve meclis üyelerimizle Çerkezköy’de seçimlere katılacağız” diye konuştu.
 
KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ
Açıklamalarına BBP’nin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını ve asla da olmayacağını belirterek devam eden Demircan, “10 yıllık bir geçmişi olan bir partiye 20.kuruluş yıldönümünü kutlayan bir partinin arka bahçesi demekle abesle iştigal olsa gerek. Biz bu seçimlerde varız ve inşallah da hep olacağız. Önümüzdeki günlerde Başkan ve meclis üye adaylarımızı da sizlerin huzurunda açıklayacağız” dedi. Alperen Ocakları Eski Başkanı Cengiz Demir de kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Beni üç yıllık görev süremde yalnız bırakmayan Alperen Ocakları üyelerime çok teşekkür ediyorum. Ahmet Macit başkanlığını yürüttüğüm Alperen Ocaklarında benimle beraber Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Kendisi ile her zaman gurur duydum. Bundan sonra da yapacağı hizmetlerin ve çalışmaların arkasında olacağım. Kendisine bu zorlu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
SANCAÐI TESLİM ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUM
Çerkezköy Alperen Ocakları’nin çiçeği burnunda Başkanı Ahmet Macit ise “Bugün kutlu davamızı, misyonumuzu bir adım daha ileriye taşıyabilmek adına Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir’den sancağı teslim almanın gurur ve onurunu taşımaktayım. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyor, bu sancağı layığı ile taşıyıp görevimi yapacağıma siz büyüklerimizin ve yönetimdeki arkadaşların önünde söz veriyor, geldiğiniz için teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ