ÇESİAD yine “Asbaş” dedi

ÇESİAD 2. Olağan Kongresi önceki gün yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Hakan Asbaş güven tazeleyerek ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

GÜNDEM 1.12.2013 19:02:00 0
ÇESİAD yine “Asbaş” dedi
TEK LİSTE İLE GİDİLDİ
Çesiad 2. Olağan Kongresi önceki gün saat 19.00’da yapıldı. 132 üyeye sahip olan ÇESİAD 2. Olağan Kongresine Hakan Asbas başkanlığında tek liste ile gidildi. Kongrede divana Abdül Gani Yüce başkanlık etti. Kongrede gelir gider hesap raporları okunduktan sonra oybirliği ile kabul edildi. Kongre daha sonra yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimiyle devam etti.  Hakan Asbaş başkanlığındaki listede Umut Danış, İsmail Sözüer, İsmail Tezcan, Tüncay Yegin, Mustafa Balıkçı, Arif Yaman, Mehmet Sait Tabala, Tunç Doğan, Abdül Gani Yüce, Seçkin Sezen, Yılmaz Yavuz, Süleyman Kozuva, Mesut İşlek, Doğan Hasan, Mesut Demirel, Süleyman Ak ve Hatice Kaçar Sezen yer aldı. Oybirliği ile kabul edilen yeni yönetimin başkanı Hakan Asbaş seçim sonrasında bir konuşma yaptı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da özverili şekilde çalışmalara devam edeceklerini belirten Asbaş, “Dünya’nın 17’nci büyük ekonomisine sahip Türkiye’yi daha da ileriye taşıyarak, üzerinde yaşadığımız dünyayı ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için gösterdiğimiz çabayı artırarak sürdüreceğiz. Bunun için gerekli olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
GÜZEL GÜNLER GÖRECEÐİZ
Kongrede konuşan ÇESİAD Eğitim Danışmanı Ömer Karabağ, ÇESİAD’ın özverili çalışmalar yaparak çalışmalarını yürüttüğünü belirtti. Karabağ, “Yeni seçilen yönetimle hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Eğitim koordinatörü olarak Türkiye Cumhuriyeti üzerinde demokratik haklara, seçme ve seçilme haklarına sahibiz. Dershaneler olarak verdiğimiz hizmet alanında serbest kalmayı temenni ettik. Bu hiç bir zaman olmadı ve olmayacak gibi görünüyor. Biz her zaman bir arada olduk. Yine de beraber olacağız. Hiç kimseyi rencide edecek cümleler kullanmadık. Bundan sonra da kullanmayacağız. Demokrasi çerçevesinde haklarımızı korumaya çalışıyoruz. Bu ülke daha güzel günler görecek. Hep beraber düşlediğimiz güzellikleri yaşayacağız” dedi. Kongre sonunda eski genel sekreter Engin Parlak’a Hakan Asbaş tarafından tablo hediye edildi.  
 
Haber / Asim YAVUZ