Ertem, “Çerkezköy’ü de, Tekirdağ’ı da almak zorundayız”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na Belediye Meclis Üyeliği için başvuranların sayısı Cumhur Özaslan’la birlikte 45’e yükseldi.

GÜNDEM 29.11.2013 14:07:00 0
 Ertem, “Çerkezköy’ü de, Tekirdağ’ı da almak zorundayız”
PARTİM BANA NE GÖREV VERİRSE O GÖREVİ YAPARIM
AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyeliğine resmi başvuru yapanların sayısı 45’e yükseldi. Son resmi başvuru önceki gün akşam saatlerinde Cumhur Özaslan tarafından yapıldı. 1979 Erzurum doğumlu olan Cumhur Özaslan’ın resmi başvuru programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, resmi başvuruların ay sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Demirbağ, “Cumhur Özaslan kardeşimiz de bu yarışın içerisinde yer almaya karar verdi. İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza hep beraber devam ederiz. Adaylık konusunda bekleyişimiz devam ediyor. Partimizin seçimlerde en fazla oyu alabilmesi için elimizden gelen ne varsa onu yapmaya azimle devam edeceğiz. AK Parti, ‘partim bana ne görev verirse o görevi yaparım’ diyenlerin partisidir” ifadelerini kullandı.
 
FİREYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Düzenlenen programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise belediye meclis üyeliği başvurusu yapmanın medeni cesaret gerektirdiğini belirterek, “Aday adaylığı süreci tamamlandığında,  inşallah onurla ve şanla diğer arkadaşlarımızla birlikte çalışarak seçimlere gireriz. Amacımız fire vermeden maksimum oyu alabilmektir. AK Parti’nin bir mensubu olarak Çerkezköy için bir endişe taşımıyorum.  Çerkezköy’ün kozmopolit yapısı nedeni ile diğer partilerde olduğu gibi bizim partimizde de beklenilen sonuçlar çıkmayabilir. Arkadaş, hemşeri, akraba gibi faktörler bu konuda oldukça etkili olmaktadır. Bizim fireye tahammülümüz yok. Çerkezköy’ü de, Tekirdağ’ı da almak zorundayız. Çerkezköy’de seçim yarışı AK Parti ile CHP arasında geçeceğinden AK Parti’den başka bir partiye verilen oyların CHP’ye gideceğinin hesabının yapılması gerekir” diye konuştu.
 
ÖNEMLİ OLAN PARTİDİR
Düzenlene programda konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de meclis üyeliğine bir hayli talep olduğunu, bunun zenginlik ve AK Parti’ye olan sevginin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Belindir, seçimlerde kişilerin kazanıp kazanmamasının önemli olmadığını belirtti. Belindir, önemli olanın partinin kazanması olduğunu sözlerine ekledi. Programda daha sonra Cumhur Özaslan’ın başvurusu kabul edildi.
 
Haber / Asim YAVUZ