Kent Konseyi’nden Buluş’a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kent Konseyi yönetimi önceki gün saat 15.00’da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 28.11.2013 17:59:00 0
 Kent Konseyi’nden Buluş’a hayırlı olsun ziyareti
İNŞAATI TAMAMLANDI
Hayırlı olsun demek için biraz geç kaldıklarını ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, “Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş’a görevinde başarılar diliyorum. Kendileri ile hem tanışmak hem de neler yapabiliriz diye görüşmeye geldik” dedi. Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Kent Konseyi Binası’ında gerçekleştirecekleri çalışmalarla Kent Konseyi’nin adından sıkça söz ettireceklerini ifade eden Gayretli, “Çerkezköy Belediyesi’nin ve belediye meclis üyelerinin destekleri ile kent konseyi binasının inşaatı tamamlandı. Kent Konseyi binasının göstermelik değil, maksadına uygun şekilde faaliyet göstermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
ÖNEMLİ OLAN BİNA YAPMAK DEÐİL, O BİNAYI YAŞATMAKTIR
600 metrekarelik alana yapılan yeni Kent Konseyi Binası’nın hizmete açılmasının ardından sorumluluklarının ve yüklerinin daha da artacağına dikkat çeken Ahmet Gayretli, “Orada faaliyet olması ve odaların olması gerekiyor. Okulunuzun öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde öğrencilerinizin de desteklerini bekliyoruz” dedi. Ziyarette hazır bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Düzgünel de kent konseyine yeni hizmet binasını kazandıran Çerkezköy Belediye Meclisi’nde görev almaktan gurur duyduğunu belirterek, “Önemli olan bina yapmak değildir. Önemli olan o binayı yaşatmaktır. Projelerle donatmaktır. Yapacağımız projelerle daha aktif olmaya çalışacağız” dedi.
 
GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Kent Konseyi yönetimine teşekkür ederek, “Kent Konseyi’ne Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Yaptığınız çalışmalarda üniversite öğrencilerimiz bundan önce gerekli desteği ve katkıyı sağladı. Bundan sonraki süreçte de sizlere vereceğimiz destek ve projelerle güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ