Belediyeye engelli asansörü yapıldı

Muratlı Belediye Hizmet Binası girişinde engelli vatandaşların rahat girip çıkmaları için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda belediye binasına engelli asansörü yapıldı.

GÜNDEM 28.11.2013 12:02:00 0
 Belediyeye engelli asansörü yapıldı
VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Engelli vatandaşların daha rahat hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla yapılan asansörün açılışında konuşan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, “Bu asansörümüzü yaptırmamızın esas sebebi, bilhassa engelliler ve yaşlılarımızın üst katlara çıkarken zorlandıklarını görmemizdir. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz” dedi.
 
MALİYETİ 56 BİN TL
Belediye binası asansörü yapım işini alan Sema Asansör Firması sahibi İlker Yılmaz; “56 bin TL maliyeti olan asansörü bitirerek belediyenin hizmetine sunduk. Ücreti de 10 taksit olarak kat malikleri tarafından alıyoruz. Muratlı’ya bu hizmeti verdiğimizden dolayı mutluyuz. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi. Asansörün açılışında Muratlı Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Akpınar, tüm engelliler adına Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye teşekkür etti. Açılışın ardından programa katılan misafirlere kurabiye ve meyve suyu ikram edildi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN