Çetin, “Hizmet için AK Parti şart”

AK Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Çetin, verdiği yemekte partililerle bir araya geldi. Edirne'de bir restoranda verilen yemekte konuşma yapan Çetin, Edirne için birlik çağrısında bulunarak, tüketen bir

GÜNDEM 13.11.2013 14:15:00 0
 Çetin, “Hizmet için AK Parti şart”
EDİRNE HALKI BİZDEN, HİZMET BEKLİYOR
AK Parti’nin mutlaka yerel yönetimde söz sahibi olması gerektiğini söyleyen Çetin, “Osmanlı’nın başkentini görmek istiyorsak, Avrupa’ya Türkiye’nin en güzel şehrini göstermek istiyorsak, AK Parti ’yi yerel yönetimin başına getirmek zorundayız. Bu yarışta kimin olduğu önemli değil, önemli olan AK Parti’nin yerel yönetimde söz sahibi olmasıdır. Çalışmalarımızı bu doğrulta yapmak zorundayız. Edirne halkı bizden, hizmet bekliyor. Yardıma muhtaç insanlar sadaka istemiyor, bize iş verin ya da olta verin, biz balığımızı kendimiz tutalım diyorlar. Biz insanlara yardım etmekten ziyade onları bir meslek sahibi bir iş sahibi yaparsak onlar hayat boyu kendi kazançlarını elde edebilirler" diye konuştu.
 
YEREL YÖNETİMDE AK PARTİ’NİN OLMASI GEREKİYOR
Edirne’yi layık olduğu yere çıkarmak istediğini söyleyen Çetin, "Bunu AK Parti Belediyeciliği ile yapalım. 12 yılda 192 bin gencimiz iş amacıyla Edirne’den ayrılmışlar. Ailelerini, sevdiklerini bırakarak iş için başka yerlere göç etmişler. Gençlerimizin şehir dışına göç etmemeleri için Edirne’nin değerlerini ve sanayisini biraz canlandırmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için Edirne’nin yerel yönetiminde AK Parti’nin yer alması gerektiğini düşünüyorum”dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ