Atatürk özgürlük demektir

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Anma Programı’nın ardından partilerinin çelengini Atatürk anıtı’na sunarak bas

GÜNDEM 10.11.2013 16:46:00 0
 Atatürk özgürlük demektir
CANINI ORTAYA KOYMAKTAN HİÇ ÇEKİNMEDİ
 Mustafa Kemal Atatürk’ün kısa ömründe bir ulusun kötü talihini yenmesini sağladığını belirten CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, “Atatürk dünya tarihine benzeri görülmemiş izler bıraktı. Türk Milleti için canını ortaya koymaktan hiç çekinmedi. Her türlü zorluğa karşın kendini ulusuna adadı” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cephelerde hep en önlerde savaştığını söyleyen Uğurlu, “Atatürk toplumun her kesimini kucaklayan bir halk adamıydı” diye konuştu.   
 
 
 
 
TÜRK BAYRAÐI VE CUMHURİYET’İNİ SONUNA KADAR KORUYACAÐIZ
Ulu Önder’in ‘benim için en büyük makam ve ödül, Türk Milleti’nin bir ferdi olarak yaşamaktır’ sözüne vurgu yapan Uğurlu, “Savaşlardaki kahramanlığının yanı sıra, devlet yönetimindeki ustalığı, ileri görüşü ve barışçıl tutumuyla tarihte az rastlanan liderlerden birisi oldu” dedi. Atatürk ilkeleri ve Atatürkçülük’ün Türk Milleti’nin ihtiyaçlarından doğan gerçekçi, milli ve yenileşmeye açık çağdaş bir sistem kurmayı amaçladığını belirten Uğurlu, “Atatürk demek özgürlük demektir. Aydınlık demektir. Çağdaşlık demektir. 75 yıl önce Atamızın bizlere bıraktığı Türk Bayrağı ve Cumhuriyet’i sonuna kadar koruyacağız” açıklamalarında bulundu. Açıklamanın ardından CHP Kapaklı yönetimi Atatürk anıtı’na karanfiller bıraktı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ