Yegin, “Önce insan”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin ilçedeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Yegin, vatandaşlarla yaptığı istişarelerde Çerkezköy’deki

SİYASET 7.11.2013 18:12:00 0
Yegin, “Önce insan”
 EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Çerkezköy halkının 2014 yerel seçimleri sonrasında Belediye Başkanı’ndan birçok beklentileri olacağını ifade eden Yegin, “Halkımız, hizmet noktasında insana yakışır kaliteyi isteyecektir” dedi. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, “Çerkezköy’de işim gereği yaptığım inşaatlarda da ‘önce insan’ diyerek hizmetin en iyisini yapma düsturunu edindim. Her zaman insanımızın hak ettiği iyininde iyisini sunmaya çalıştım. Aynı şekilde Çerkezköyümüzde yaşayan vatandaşlarımıza ‘önce insan’ düsturu ile hak ettiği en iyi hizmeti sunmak için yola çıktık. İnsana değer veren bir anlayışa sahip olan Partimizden Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum” dedi.
 
ADAYI HALK BELİRLEYECEK
AK Parti’nin yerel seçimlerde kimin aday olacağını anket yoluyla vatandaşlara soracağını ifade eden Tuncay Yegin, “Vatandaşımızın istediği kişi aday gösterilecek. Bu vesileyle Ankara'da dayısı olan aday olacak mantığı ortadan kalkmıştır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi birilerini tanıyan değil, vatandaşımızın ihtiyaçlarını, isteklerini tanıyan onların gönüllerini kazanan ve partimizin oyunu aşağı çeken değil partimizin oyuna oy katan adaylarla yola devam edilecektir” açıklamalarında bulundu.
 
VATANDAŞIN MENFAATLERİNİ GÖZETECEÐİMİZDEN KİMSE KUŞKU DUYMASIN
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından Çerkezköylülerin kendisini seçmeyebileceğini belirterek “Vatandaşımızın seçeceği aday arkadaşımızın yanında şuan çalıştığımızdan kat kat fazlasıyla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin ve vatandaşımızın menfaat ve çıkarlarını gözeteceğimizden kimse kuşku duymasın” dedi. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, ziyaretin devamında vatandaşlarla karşılıklı çay içerek sohbet etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ