2 yaşındaki bebek 2 kez terk edildi

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 2 yaşındaki bebeği iki kez sokağa attılar. Uzunköprü Çocuk Hastanesi'ne götürülen Bebek ailesine teslim edildi.

YAŞAM SAĞLIK 5.11.2013 16:06:00 0
2 yaşındaki bebek 2 kez terk edildi
 AİLESİ BEBEÐİ TERK ETTİ
Olay, Uzunköprü Belediye binası önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Uzunköprü Belediyesi önünden geçen vatandaşlar, belediye önünde battaniyeye sarılmış Bebek olduğunu fark etti. Bebeği gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdiler. Bebeğin ağlamasına dayanamayan vatandaşlardan biri ise kucağına alarak ninni söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri de bebeğin terk edildiğini anlayınca ailesi bulunana kadar Uzunköprü Çocuk Hastanesi'ne teslim etti.
 
7 SAAT SONRA KAFE ÖNÜNDE BULUNDU
Polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sürerken, Uzunköprü Çocuk Hastanesi'ne götürülen bebeği şans eseri orada olan ağabeyi tanıdı ve teslim aldı. Ailesinin teslim almasından 7 saat sonra bebek bu kez çarşıda bir kafe önünde bulundu. Polis ekipleri bebeği tekrar ailesine teslim ederken, bebeğin üvey olduğu öğrenildi.
 
Haber / Asim YAVUZ