Gülver, “Marka şehir olmayı hedefliyoruz”

AK Parti Keşan Belediye Başkanı Aday Adayı Gazeteci Ferat Gülver, düzenlediği basın toplantısında adaylığını projeleriyle açıkladı. Gülver, Belediye Başkanı seçildiği takdirde Keşan'a A

GÜNDEM 31.10.2013 18:03:00 0
 Gülver, “Marka şehir olmayı hedefliyoruz”
İSTİKRARIN SÜRMESİ LAZIM
Keşan halkının da büyük bir değişim arzusunda olduğunu gözlemlediğini söyleyen Gülver, “Keşan hak ettiği hizmetleri almalı. 30 Mart 2014 tarihindeki seçim ülkemiz için çok önemli. Çünkü istikrarın sürmesi lazım. Bu seçim Keşan için de çok önemli, Keşan’ımız artık kabuğunu kırmalı ve hakkettiği yeri bulmalıdır. Dünya’da artık ülkeler değil, şehirler yaşıyor. Keşan’ında bu yarışta yer alması için marka şehir olmayı hedefliyoruz. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz bu hedefe yönelik olacak.” diye konuştu. Ferhat Gülver, Keşan Belediye Başkanı seçilirse, gerçekleştireceği projeleri şöyle sıraladı: "Amfitiyatro Projesi ve Şehir Meydan Projesi, Eski cezaevine yerine Kültür merkezi Projesi, Aşağı Zafareyie Mahallesi Sıra Evler ve Şehir Parko projesi, otopark, trafik sorunu ve çözümü projesi."
 
BİZİM DERDİMİZ KEŞAN
Toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, uzun yıllar birlikte çalıştığı Ferat Gülver’in Keşan’ın sorunlarını bildiğini ve kendilerinin de İstanbul’dan destek vereceklerini belirterek, “AK Partili belediyeler bir marka haline geldi. Bu belediyelerde yapılan hizmetler ortada. İstiyoruz ki Keşan’da bu hizmetlerden faydalansın. Trakya’nın en nadide ilçesi olsun” diyerek değişimin şart olduğunu sözlerine ekledi. AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel de aday adaylığı başvurusu yapan Ferat Gülver’e başarı dileğinde bulunarak, “Bizim derdimiz Keşan. Keşan’ın kazanmasını istiyoruz. Keşan’da 20 yıldan beri millete patronluk yapan, kendini milletin üzerinde gören, koltukta oturduktan sonra insanını küçük gören, hizmet etmek yerine onlara zulmeden bu mevcut yönetimin değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Ve bu yolda gitgide büyüyoruz” diye konuştu. Program Ferat Gülver’in AK Parti İlçe Başkanı Hakan Çevikel’e aday adaylık başvuru dilekçesini sunmasının ardından sona erdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ