Ak, “Önemli olan hizmetlerin tespitidir”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, dün saat 09.00’da Pera Villa Pastanesi’nde verdiği kahvaltıda ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 30.10.2013 15:00:00 0
 Ak, “Önemli olan hizmetlerin tespitidir”
SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM
Düzenlenen kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, “Aday adaylığımı açıkladığım gün söylediğim sözlerin bugün de arkasındayım” dedi. Belediye Başkanlığı’na talip olan tüm aday adaylarının kendine göre projelerinin olduğunu ifade eden Süleyman Ak, “Asıl olan hizmet yarışında bulunmaktır. Aday adaylarının hizmet yarışı içinde olması Çerkezköy için faydalı olacaktır. Bu durumdan en çok da Çerkezköy halkı karlı çıkacaktır” açıklamalarında bulundu. 
 
 
BAŞKAN ÇERKEZKÖY İÇİN BÜYÜK HİZMETLER YAPTI
Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı mevcut Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür eden Süleyman Ak, “Kendisi meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte Çerkezköy için büyük hizmetler yaptı. Ben de o meclisin bir üyesiyim. Hizmet çıtasını biraz daha yükseltmek adına bu göreve talip oldum. Eğer nasip olur da aday gösterilirsem o zaman Çerkezköy’le ilgili gerçekleştirmeyi planladığım tüm projeleri basın aracılığıyla halkımıza açıklayacağım” diye konuştu. 
 
PROJELERE CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ DE ONAY VERDİ
AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin’in, ‘Belediye bu zamana kadar çok iş yaptı ama kalitesiz işler yaptı’ yönündeki eleştirilerini hatırlattığımız Süleyman Ak, “Çerkezköy büyüdükçe hizmet alanı da genişliyor. Bu zamana kadar yapılan tüm projelere Ak Partili Meclis üyelerinin yanı sıra CHP’li meclis üyeleri de onay verdi. Önemli olan hizmetlerin tespitinin iyi yapılmasıdır. Sonuç olarak yalnız Çerkezköy’de değil, ülkenin tüm resmi kurumlarında yapılan hizmetlerde ufak tefek bozulmalar olabilir” ifadelerini kullandı.   
 
BELEDİYENİN 10 YIL ÖNCE DE BORCU VARDI
Gazetecilerin, Çerkezköy Belediyesi’nin borçları ile ilgili sorularını da yanıtlayan Süleyman Ak, “Benim belediyenin borçları ile ilgili net bir bilgim yok. Bu konularda Bütçe Komisyonu’nda görevli meclis üyesi arkadaşlarımız daha geniş bilgiye sahip. Fakat şunu söyleyebilirim ki ilçemiz sürekli göç alıyor. Bu çerçevede harcamaları da sürekli artıyor. Bu çok doğaldır. Belediye Başkanımız Ali Ertem 10 yıl önce görevi devraldığında da belediyenin borcu vardı” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ