Lüleburgaz’da Funda Arar rüzgarı esti

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 90’ıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenen konserde Funda Arar sahne aldı. Konser öncesi meydanda toplanan yaklaşık 10 bin kişi,

GÜNDEM 30.10.2013 14:40:00 0
 Lüleburgaz’da Funda Arar rüzgarı esti
BU BİRLİKTELİĞİ ASLA BOZDURMAYACAĞIZ
Lüleburgaz Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in 90’ıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenen  etkinliklerde Funda Arar sahne aldı. Funda Arar sahne almadan önce, kutlama töreninde Dans&Trakya Dans Okulu ve Altın Adımlar Dans Okulu gösterilerini sundu. Miniklerin gösterilerinin ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak sahneye çıktı. Halebak yaptığı konuşmada, "Biz bu birlikteliği asla bozdurmayacağız" dedi.
 
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Gösteriler ve konuşmaların ardından Funda Arar sahneye çıkarak coşkuyu arttırdı. Kongre meydanında sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılar ve muhteşem sahne şovlarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranlarının "Aşk Kadını" diye nitelendirdiği Arar'ı Kongre Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişi dinledi. Sesi, güzelliği ve sahne performansı ile hayranlarını etkileyen Arar'ın şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti. Şarkı soloları sırasında sık sık yaptığı oryantal danslar ile dikkatleri üzerine toplayan Arar, alanda bulunanlardan büyük alkış aldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ