Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlere hayırlı olsun ziyareti

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube yönetimi Babaeski ve Lüleburgaz'a yeni atanan idareci ve öğretmenlere ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 30.10.2013 14:19:00 0
 Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlere hayırlı olsun ziyareti
SENDİKADAN ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE ZİYARET
 Eğitim Bir-Sen üyeleri Babaeski İmam Hatip Lisesi Müdürü Erdinç Öner, Anadolu Lisesi Müdürü Sezer Arslan, Mimar Sinan Orta Okulu Müdürü Yenal Çörekçi, Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Bayrak, İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Resul Aydoğdu, Gazi Mustafa Kemal Orta Okul Müdürü Erdinç Eminoğlu, Lüleburgaz Orta Okul Müdürü Yunus Binboğa ve Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necmettin Ayçiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
ÜCRETSİZ OLARAK SEMİNER TARZI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Sınava dayalı olarak yeni atanan idarecilere yeni görevleri hayırlı olsun temennisinde bulunan Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, “ Sınava dayalı olarak atanan birçok üye arkadaşımız var bu da sendikamızın üyelerimizin, eğitim ve kariyer basamaklarına verdiği önemi gösteriyor. Uzun zamandan beri her sınav öncesi sendikamız tarafından sınava hazırlık kitabı isteyen üyelerimize dağıtılıyor ayrıca ücretsiz olarak seminer tarzında da çalışmalar yaparak üyelerimizin sınavlara hazırlanmaları için destek sağlıyoruz. Bu hizmet ve çalışmayı, bazı sendikalar yeni yeni yapmaya başladı. Büyük sendikacılığın ve öncü sendikacılığın sorumluluklarını elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Haber / Emine LALE