23. Hıdrellez Şenlikleri için stant başvuruları başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Hıdrellez Şenlikleri’nin bu yıl 23’üncüsü düzenlenecek. 5 Mayıs’ta düzenlenecek olan 23. Hıdrellez Şenlikleri için stant başvuruları başladı.

KIRKLARELİ 26.04.2024 10:09:00 0
23. Hıdrellez Şenlikleri için stant başvuruları başladı

Lüleburgaz Belediyesi 23. Hıdırellez Şenlikleri, stant tahsis ve kullanım koşulları belirlendi. Buna göre 23. Hıdırellez Şenlikleri alanı Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Kent Ormanı alanı olarak belirlendi. Alana stantların kurulması Lüleburgaz Belediyesi sorumluluğunda. Bu alanın dışına stant kurulmasına izin verilmeyecek. 

 

HER KURUMA BİR STANT TAHSİS EDİLECEK

 

Stantlar Lüleburgaz Belediyesi tarafından başvurusu kabul edilen her kuruma bir stant olmak şartıyla ücretli olarak tahsis edilecek. Kurum ya da kuruluşun amaçlarıyla bağlantılı ve stant kullanım koşullarına uygun olmak kaydıyla stantlarda satış yapılabilecek. Stant metrekareleri Lüleburgaz Belediyesi tarafından belirlenecek. Stantların sıralaması Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılacak. Stantlarda, kurum ya da kuruluşun kuruluş amacıyla bağlantılı tanıtım materyalleri ve ürünler (gıda, soğuk-sıcak içecek ve hediyelik eşya) bulunabilecek ve satılabilecek. Kurum ya da kuruluşun kuruluş amacına hizmet etmeyen, aykırı ürün stantlarına ve ürün satışlarına izin verilmeyecek. 

 

ALT KİRALAMA YAPILAMAYACAK

 

Stantlarda alt kiralama yapılamayacak. Etkinlik saatleri içinde stant kurulumu ya da sökümü yapılamayacak. Alan 10.00–20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Bu saatler arasında stantların açılması ve görevli bulunması zorunlu olacak. Stantlarda yer alan katılımcıların iaşeleri kendilerine ait olacak. Stantlarda değerli ve/veya özel eşya, para, bilgisayar, cep telefonu bırakılması halinde sorumluluk stant sahiplerinde olacak. Etkinlikle ilgili gerekli yazışmalar ve resmi izinler Lüleburgaz Belediyesi tarafından alınacak. Etkinliğin resmi programı Lüleburgaz Belediyesi tarafından organize edilecek. 

 

GENEL GÜVENLİĞİ BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

 

Alanının genel güvenliği Lüleburgaz Belediyesi tarafından karşılanacak. Stantlara elektrik Lüleburgaz Belediyesi tarafından verilecek.Tüp gaz kullanan stantlarda yangın tüpü bulundurulması zorunlu olacak. Alanın genel temizliği Lüleburgaz Belediyesi’ne ait olacak. Stantların içinin temizliği stant sahiplerine ait olacak. Belediyenin belirlediği alanlar dışına çöp bırakılmayacak. Yiyecek stantlarındaki ürünlerin sağlık ve hijyen koşullarına uygunluğu gerek görüldüğü takdirde denetlenecek. Sağlık ve hijyen koşullarına uymayan ürünlerin satılmasına izin verilmeyecek. Sağlık ve hijyen koşulları ile ilgili bir problemle karşılaşıldığında sorumluluk katılımcı kurum ya da kuruluşa ait olacak. Tüm bu koşullara uymayan katılımcı kurum ya da kuruluşa ilgili karar yetkisi Lüleburgaz Belediyesi’nde olacak. Gerek duyduğu takdirde katılımcı kurum ya da kuruluşun stant kullanımını tek taraflı olarak feshedebilecek. Katılımcı kurum ya da kuruluş bununla ilgili herhangi bir hak iddia edemeyecek.

 

ALKOLLÜ İÇECEK SATIŞI YASAK

 

Etkinlik alanında alkollü içecek satışı yasak olacak. Etkinlikte stant başvurusu yapacak firmaların, Gıda maddeleri Odası, Kahveciler Odası, Lokantacılar Odası ve Ticaret ve Sanayi Odasına veya ilgili odaya  üye olmaları gerekiyor. Başvuru esnasında oda kayıt belgelerini teslim etmeleri gerekiyor. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ