Kamer Genç, Çerkezköy’de Cumhuriyet kutlamalarına katıldı

Cumhuriyetin 29 Ekim 1923’te ilan edilişinin 90’ıncı yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Çerkezköy’de dün saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk programı düzenlendi.

GÜNDEM 28.10.2013 18:10:00 0
 Kamer Genç, Çerkezköy’de Cumhuriyet kutlamalarına katıldı
 
KAMER GENÇ DE KATILDI
Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından organize edilen Çelenk Sunma programına TBMM’nin renkli simalarından CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç de katıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı, Tugay Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı çelenklerinin Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından program saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 
AK PARTİ İKTİDARINI YIKANA KADAR İYİ OLACAÐIM
Çelenk Sunma programında CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile AK Parti Çerkezköy Yönetimi arasında yaşanan diyaloglar dikkat çekti. Halini hatırını soran Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e Kamer Genç şu şekilde cevap verdi: “Çok şükür iyim. AK Parti iktidarını yıkana kadar da iyi olacağım.” Kendisine aynı soruyu yönelten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a da aynı cevabı veren Genç, Demirbağ’dan “Demek ki çok uzun süre yaşayacaksınız” cevabını aldı.

KATILIM YOÐUN OLDU
Cumhuriyet Bayramı kutlama programı bugün düzenlenecek olan tebrikat töreni ile sürecek. Saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.30’dan itibaren Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in katılımıyla renk kattığı Kutlama Programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Gümrük Müdürü Hasan Hüseyin Dinsever, İşkur Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Recep Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, askeri erkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ