Çetin, “Projelerim, Kapaklı Halkı’nın istekleridir”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Çetin, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Seçim startını dün yaptığı resmi başvuru programı ile veren Çetin, projeleri konusunda net konuÅ?

GÜNDEM 27.10.2013 18:53:00 0
 Çetin, “Projelerim,  Kapaklı Halkı’nın istekleridir”
 
20 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM
Gazetecilere yönelik düzenlediği kahvaltı programında konuşan Çetin, 20 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve bu seçimlerde de sevenlerinin teşviki ile belediye başkanlığına aday adayı olduğunu ifade etti. Çetin, “Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduk. Bu zaman zarfında Kapaklı halkının teveccühü, dostlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek tekrar siyasetin içinde olmaya karar verdim. Gücümü halktan alıyorum. Düşündüklerimi yine halkımın gücü ile yapabileceğime inanıyorum” diye konuştu.

HALK BİZE MİSYON YÜKLÜYOR
2009 yerel seçimlerinde partisinin yüzde bir oy almasına rağmen, kendi çalışmaları sayesinde yüzde 33 seviyelerinde oy aldığını ifade eden Çetin, “Bu sonuç Kapaklı Halkının bana görev ve sorumluluk yüklemek istediğinin bir işaretidir. Bu istek nedeni ile Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktım.  Bundan sonra daha fazla bir arada olacağımız düşüncesiyle, siyasi çalışmalarıma start vereceğim. Aday adaylığı süreci zarfında projelerimden bahsetmenin etik olmayacağı kanaatindeyim. Nasip olursa yapacağım hizmetleri sırası geldiğinde sizlerin vasıtasıyla Kapaklı Halkıyla paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

Haber / Asim YAVUZ